Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esély arra, hogy ez a kapcsolat tényleg örökké tart majd?
Nagyon szeretjük egymást a barátommal.Igaz, hogy még fiatalok vagyunk és mindkettőnknek ez az első komoly kapcsolata, de én úgy érzem, hogy megtaláltam a másik felem. Nagyon hasonlítunk, ugyanaz az érdeklődési körünk, mindketten mondhatni 'művészlelkek' vagyunk. A legjobb barátjának tart, akivel mindent megoszthat amellett, hogy a szerelme vagyok és nekem is ő a legjobb barátom. Szakítottunk egyszer, amiben mindketten hibásak voltunk, és ha a szakítás nem lett volna, most nem becsülnénk meg ennyire a másikat. Tapasztalatot gyűjtöttünk vele.
Néha persze rámjön a félelem, hogy egyszer elveszítem és nem bírnám nélküle. Ezt elmondtam neki is és biztosan állítja, hogy velem képzeli el a jövőjét és kitart mellettem.
Ilyenkor eszembe jut, hogy mások szerint az első soha nem tart örökké és ez elkeserít, de miért ne lehetnénk kivételek? Nem hinném, hogy ez csak a kezdeti rózsaszín köd és, hogy idealizálom ezt a kapcsolatot. Tényleg szeretjük egymást és mindent megbeszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!