Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom félni?
Barátommal több ,mint nyolc hónapja vagyunk együtt ,és nyáron mennek Erdélybe. Ott lesz egy lány ,aki tavaly nagyon tetszett a barátomnak. Megkérdeztem,hogy mit tenne ,ha most is tetszene neki,azt mondta ,hogy nyilván megnézné és beszélgetne vele,de különösebben semmit.
Bízok benne csak..
Tudom,hogy a csaj sokkal jobb lesz mint én és egyszerűen már most éjjel-nappal gyomorgörcsöm van,hát mi lesz akkor ...?
12/l ( nem kérek erről véleményt )
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szerintem ne aggódj.
Az én barátomnak is voltak/vannak lányok a szülővárosában, akik bejöttek neki, mielőtt megismerkedtünk. Ugyan rendszeresen hazajár, de még sosem féltem tőle, hogy esetleg megcsal.
Ha szeretitek egymást, ez a helyzet nem okozhat problémát.
Szia:)
Szerintem nem lesz gond. Ne aggódj ezen,bízz benne,ha szeret,nem csal meg. Szerintem neki sem éri meg,úgysem működne a másik lánnyal,te pedig itt vagy neki rég óta. Úgyhogy nyugi. De,ha mégis ennyire zavar,akkor beszélj vele erről nyíltan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!