Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 15 évesen 'fiú mentes? '

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 évesen 'fiú mentes? '

Figyelt kérdés

Nem tudom ki hogy van vele, de mostanában úgy veszem észre, gáz ha 15 évesen nem volt még fiúd vagy nem volták még párkapcsolatban. Ti mit gondoltok erről? Tényleg gáz lenne az hogy 15 évesen még nem volt p.kapcsolatom? (Amúgy nincs velem semmi "gáz", érdeklődöm a fiúk iránt, de még az ilyen párkapcsolatosdi nem annyira fekszik nekem...) Kicsit elegem van belőle, hogy folyton megkapom a velem egyidősektől, hogy de gáz vagyok...

15/L

2017. jún. 20. 23:16
 1/9 anonim válasza:
Nem a kor teszi. Ez a csúfolódás és ujjal mutogatás időszaka. Bántanak azt akit érnek. Amúgy meg kérdésedre válaszolva... Nem nem az
2017. jún. 20. 23:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a gáz, aki 15 éves korára nem képes 2 kezén se megszámlálni a kapcsolatait. Vannak itt is fent olyanok, hogy ne menjünk messzire, akik 22-23 évesen ezt figyeld, még csókjuk se volt. És fel merik vállalni! Tudod miért? Mert ez nem gáz, egyszerűen csak még nem jöttek össze a dolgok! Inkább légy büszke, hogy nem vagy ribi, mint nálatok a veled egyidősek! 16/F
2017. jún. 20. 23:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele. Hidd el,megbánnád ha ilyen fiatalon vágnál bele kapcsolatokba.Egyrészt azért mert még nem vagy elég érett egy komoly kapcsolatra és így maradnak a nem komoly kapcsolatok amikből nagy eséllyel sérelmekkel fogsz kikerülni vagy épp kihasználnak másrészt pedig akik meg azt mondják hogy gáz vagy azok meg nyilvánvalóan csak azért járnak a pasijukkal mert az hú de menő...te ennél értelmesebb vagy. Te inkább várj amíg eljön az ideje és majd azzal állj le akivel tényleg megéri.
2017. jún. 20. 23:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Egyelőre nem is volt olyan fiú a közelemben akitől szeretnék bármit is.... az meg nem állapot, hogy csak azért járok valakivel, mert a környezetem ezt megköveteli. Mindegy is. Mostmár a sarkamra állok.
2017. jún. 20. 23:24
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
2-es vagyok. Helyes, jól mondod ;) Légy büszke a másságodra (jó értelemben vett másságodra)!
2017. jún. 20. 23:29
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

Az a gáz, aki beszologat ilyenert ;)

Én is 17 voltam, amikor egyáltalán az 1. Csókom megtörtént és most, 17 évesen van először barátom.

És nem 1 olyan lány van az osztályban, akinek még csókja se volt és nem 1 olyan van, aki már nem 1x lefeküdt a pasijaval, de egyik se szól be a másiknak

Ez amugyis mindenkire magára tartozik

2017. jún. 20. 23:37
 7/9 anonim ***** válasza:
93%

És barátom se 'szólt be'/tett megjegyzést vagy ilyesmi, amiért pl teljesen béna voltam az 1. Csóknal, mivel o volt az 1. Nekem

Valamennyire talán örült is, legalábbis annak biztos, hogy nem smaroltam a fel várossal

2017. jún. 20. 23:39
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :))
2017. jún. 20. 23:41
 9/9 CFB ***** válasza:

Én is 15 vagyok, még nekem se volt senkim -hacsak egy 2napos kapcsolat nem számít annak xd-

akartak már velem összejönni, de túl válogatós vagyok, úgyhogy egyiknek se jött be.

Én nem tartom gáznak, ha valakinek nincs pasija 15 évesen. Én állandóan hallgattam és mai napig hallgatom (manapság szerencsére egyre kevesebbszer), hogy ennek és ennek a barátnőmnek ezt meg ezt csinálta a pasija. Én ebből a részből nem kérek, így meghallgatom őket, leszűröm a tanulságot, megmondom, hogy oldják meg a helyzetet, és részemről letudva :D ^^

szúval szerintem nem gáz. De ez Magyarországon belül változik, hogy hol számít annak. De szerintem foglalkozz magaddal, és ne érdekeljen más. Tuti lesz valakid, addig meg csak legyél vidám, ne koslass fiúk után csak azért, hogy legyen.

2017. jún. 21. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!