Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet a távkapcsolat?
1000km volt köztünk.
Igen, nagyon rossz volt, mikor elment, vagy én mentem Magyarországra tőle, utána a poklot jártuk meg pár napig, annyira fájóan hiányzott az érintés, a csók, a mosoly, még a pici vitáink is.
Havonta 4-5 napot tudtunk együtt tölteni, aztán öt hónap után hozzá költöztem.
Unokabátyámék Hollandia-Magyarország távkapcsolatban kezdték másfél évig, azóta már házasok és két gyerekes szülők.
Mi most állunk előtte a barátommal 4 év után, mivel a eléggé messze lesz tőlem az egyetem miatt, ami kb 4 évet fog jelenti...
Nagyon félek, és tartok tőle, hogy hogyan fogjuk viselni ezt, mert ez alatt a 4 év alatt szinte minden nap találkoztunk, mivel egy suliba jártunk.
Azt beszéltük meg, hogy megpróbáljuk a távkapcsolatot, aztán kiderül, hogy mi lesz. :)
Ha majd lesz véleményem, tapasztalatom, akkor majd írok ide! (azért írtam, hogy a megválaszoltjaimnál ott legyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!