Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért történik mindig ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történik mindig ez?

Figyelt kérdés
Amikor tetszik valaki, és esetleg közelebb kerülünk egymáshoz, és amikor ott tartunk, hogy akár egy pár is lehetnénk, akkor meggondolom magam, és mégsem akarom ezt az egészet? Nem egyszer volt már ilyen ://

2017. jún. 18. 22:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy?

Lehet, hogy még nem állsz készen egy kapcsolatra, csak ábrándozni szeretsz másokról. Fejben minden szép és jó, de a való életben könnyen elmehet az embernek a kedve dolgoktól. Ez mondhatni normális, bár egy idő után már muszáj lesz elhagyni ezt a tulajdonságot.

2017. jún. 18. 23:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzővel. Olyan 15-16 éves koromig nem éreztem magam késznek egy kapcsolatra. Aztán most 17évesen megtaláltam a megfelelő fiút, hogy ezt a dolgot "kiűzzem" magamból. Az elején itt is voltak hullámvölgyek és azon voltam, hogy inkább hagyom az egészet, bennem volt ez a különös érzés, annak ellenére, hogy tetszett/tetszik az illető. Rájöttem, nem csinálhatom ezt tovább. Életem egyik legjobb döntése volt szerintem:D. Már 8hónapja boldogítjuk egymást><. Szóval ne félj egy kapcsolattól, ha késznek érzed magad, vágj bele:).
2017. jún. 20. 00:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :) 15L vagyok
2017. jún. 20. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!