Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mit tegyek?
Sziasztok!
3napja hogy szakítottunk a barátnőmmel, rá 1nappal már összejött egy illetővel (aki ismerősöm)
Sajnos a mi kapcsolatunk olyan volt (2éve lenne egy hónap elteltével) hogy titokban, mivel a szülőknek volt pár rossz múltjuk egymással...
Lényeg az hogy de haveroknak se ismerősöknek nem mondhatom el pedig a padlón vagyok ,teljes mértékben szerettem/szeretem de megcsalt ,a legrosszabb hogy nem ez volt az első de túlzottan szerettem és megbocsátottam neki akkor de ez volt az utolsó csepp ...
Ő boldogan él én meg életkedv nélkül vagyok ,letörve ,hátbaszúrva...
Mit tegyek hogy hamarabb múljon az érzés? Csak az időre számíthatok ?
Ui: Nem voltam "papucs" csak tényleg nagyon szerettem...
21/F
Köszönöm szépen a tanácsokat :/
Elkezdtem sportolni azaz futni,felüléseket csinálni, igaz ma de arra az időre elfelejtettem minden rosszat és jól is esett.
Köszönöm szépen a tanácsokat!
Annyiban nehéz hogy látom őket és nem szólhatok semmit mivel senki nem tudta ezt...
Tegnap pont a barátja jött hozzám haverkodni ,nagyon rossz érzés volt de nem tudhatja meg hogy az ő barátnője az az én exem....:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!