Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Létesíthet-e egy 14 éves lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létesíthet-e egy 14 éves lány egy 24 éves férfival kapcsolatot?

Figyelt kérdés
szexuális kapcsolatra is gondolok

2017. jún. 15. 06:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
39%

van olyan ismerősöm aki (lány) 16 évesen 32 évessel volt együtt..

én eléggé durvának tartottam főleg hogy mind a kettő rendszeresen félre dugodt

szerintem amugy az ilyenekbe van egy pedofil hajlam felnőtt feljel mit akar egy gyerektől??

max anyi hogy még naivak.. pár szép szó és terpesztenek ami nem olyan könnyű már a velük egykoruaknál mert nem olyan hiszékenyek már

most oké hogy együtt vagytok meg minden de ha ágy téren bem fogod meg adni neki ami kell megy máshoz

nyugodtan lehet ezért most lefele pontozni meg minden de ilyen a világ

2017. jún. 15. 12:27
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi masfel eve vagyunk egyutt, teljesen normalis a kapcsoltunk. Szeretjuk egymast, a kornyezetunk is elfogadja ezt az egeszet mert latszik jol megvagyunk, es normalisak vagyunk. Masfel honap utan fekudtunk le. 16-26
2017. jún. 15. 12:30
 13/13 anonim ***** válasza:
10%
11-es teljesen igazad van. Most komolyan :el tudtok képzelni egy végzett egyetemistát egy nyolcadikos kislánnyal bármi épeszű közös dologban? Szex persze de az is beteg ebben a felállásban. Aki 14 évesen ezt csinálja, ott van valami egyéb gáz, menekül otthonról, sérült család, miegyén. .. sajna.
2018. jan. 14. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!