Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez mindenkinél így van?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mindenkinél így van?

Figyelt kérdés

17f vagyok, első párkapcsolat, így nincs tapasztalatom milyen ha jó vagy ha rossz, ezért gondoltam tőletek kérek segítséget :)

A helyzet: ha a lány nem akar vagy elront valamit, akkor én azt fogadjam el szó nélkül. Oké, ezzel nem is feltétlen lenne probléma (vagy de? mindegy is), DE ha én rontok el vagy nem akarok valamit, akkor azonnal megy a hiszti, hogy már nem szeretem, utál, ezt elb*sztam, stb.

Ilyenkor mindig elgondolkozok rajta, hogy mi a fenét akar ezzel? Van valaki még így, vagy rendelkezik valaki valami tapasztalattal?

Köszi előre is és mennek a zöldek!

2017. jún. 11. 22:13
 1/8 anonim ***** válasza:

Lányok ezeket nem látják át az a baj és jómagam sem látom az ilyet át...

Viszont ha beszélsz vele normálisan akkor megtudnátok oldani a problémát.

Viszont mi lányok hisztisebbek vagyunk és ezt a fiúknak el kell fogadni.

2017. jún. 11. 22:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Igazábol nekem is most van az első kapcsolatom nem is olyan régóta. De azert ez nem normális. Hát nekem sem volt jó valami de nem hisztiztem miatta hanme mondtam neki és ennyi.
2017. jún. 11. 22:20
 3/8 redghost ***** válasza:
A leírtakból az jött le hogy a barátnőd eléggé gyerekes (ez valamilyen szinten elfogadható mert még kamasz,nem elég érett stb). Na most vagy elmagyarázod neki hogy ez így nem fair,és eléggé gyerekes ,lehetne megértőbb is, vagy folytatod így a kapcsolatot vagy szakítasz vele. Rajtad áll hogy mit teszel,rajta áll hogy elgondolkozik azon amit mondasz neki (hogy gyerekesen viselkedik) vagy inkább hisztizik egyet és továbbra is olyan marad amilyen.
2017. jún. 11. 22:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem alapból ne fogadd el, ha a lány elront valamit

Nyilván ne szólj be neki, csak óvatosan, nehogy magára vegye

A hiszti...hat, ez inkább ember függő, hogy ki mennyire hisztizik vagy mennyire tudja normálisan megbeszélni a dolgokat

2017. jún. 11. 22:25
 5/8 redghost ***** válasza:
#1-es, normálisan kérdezem ,nem akarok vitatkozni de a fiúknak miért kellene elfogadni hogy ti hisztisek vagytok?? Ezt kötelező elfogadni csak mert ti azt mondjátok??? (Tisztelet a kivétel ,akinek nem inge ne vegye magára.)
2017. jún. 11. 22:27
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

#1 + #5: Én sem értem ám, hogy miért kéne elfogadni azért, "mert lányok". No offense: lehet ez az ára a pncinak :)

#3 + #4: Talán nem is a hiszti a középponti elem, hanem hogy ha szólok neki, azt azonnal magára veszi (nagyon), így ez kb. esélytelen, hiába a normális hangnem és egyeket, kapom a "hagyjál"-okat :) Igen, kissé gyerekesnek tűnik. Na mindegy, megpróbálom még jobban kiismerni, aztán meglátjuk mi hogy alakul.

2017. jún. 12. 00:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Jó lenne tudni, hogy mennyi idős a lányka.

Gondolom veled egykorú lehet. Olyankor még nagyon kifejletlen a személyisége és sokszor gyerekesen viselkednek, nem tudnak mit kezdeni tapasztalat hiányában bizonyos helyzetekkel.

Lehet nevelés kérdése is a hiszti, nem csak a személyiség hiánya.

Megbeszélted vele ezt a helyzetet?

Készen lennél megmutatni az egyenest, ha rájössz, hogy nem hozzád való a viselkedése miatt?

2017. jún. 12. 11:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez engem mindig nagyon idegesített. Lány létemre sosem várom el a barátomtól,hogy szó nélkül tűrje a hisztiket,meg azt,ha valamit elrontok. Nevetséges... Egyszerűen gyerekes és kész. Vagy,ha elvárom,hogy csendben tűrjön,akkor én is azt csinálom. Bár én inkább bocsánatot kérek,ha hisztizek,vagy szólok neki,hogy ha valami nem oké,nem akar valamit,akkor azt mondja el,beszéljük meg, mert ebből nem akarok bajt. Beszélj te is erről vele,nem normális,hogy te szó nélkül tűrsz. Neked sem jó ez így,ebben biztos vagyok. Nem csinálhatod ezt így sokáig,mert nem lesz jó vége.
2017. jún. 12. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!