Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátnőm "függ tőlem"....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm "függ tőlem". Tanácsok?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy folyton velem akar lenni, amivel nem is lenne gond. De a 0-24 (szó szerint) eléggé meg tudja viselni az embert (5 hónapja vagyunk együtt), főleg hogy fiatalok vagyunk, stb. (17L és 17F, nekem is és neki is többedik kapcsolata.)

Én is szeretek vele lenni, ez oké is, de több tárgyból is érettségizem, ezen kívül vannak hobbijaim, barátaim, stb. (Még egyszer mondom, nem azzal van a gond, hogy nem szeretem.)

Nehéz neki mondani ezzel kapcsolatban bármit is. Van valakinek tanácsa? Köszi előre is!

2017. jún. 8. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
En a helyedbe a szemebe mondanám h most mas dolgod van
2017. jún. 8. 21:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem üljetek le és beszéljetek erről. Egy kapcsolatnak nem az a lényege, hogy belefulladunk a másikba. Épp ez a szép benne, ha hagyom a másikat kibontakozni. Ha nem is tudsz vele erről így beszélni, akkor csak mond meg, hogy most el szeretnél menni a barátaiddal inni valamit, vagy csak dumálgatni és sétálni. Ebben semmi rossz nincsen. Nekem volt ilyen barátom, szóval el tudom képzelni nagyjából a helyzetedet.
2017. jún. 8. 21:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Neki vannak barátai?
2017. jún. 8. 21:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Vannak persze, nem olyan sok, de van. Ennek ellenére helyettük is velem akar lenni, stb.
2017. jún. 8. 21:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Örülj neki, legalább őszintén szeret. Egyébként pedig szerintem finoman tálald neki, hogy ezt gondolod és meg fogja érteni.
2017. jún. 8. 22:24
 6/7 A kérdező kommentje:

Szerintem pontosan leírtam mi a "probléma", ami nem az, hogy ne örülnék annak hogy szeret vagy valami.

A simán megmondás biztos működne, de mivel nem akarom megbántani (és ezzel elveszteni az ilyesfajta "gondoskodást"), így ez nem járható út.

Talán még a "csak mond meg, hogy most el szeretnél menni a barátaiddal inni valamit, vagy csak dumálgatni és sétálni" ötlet a legjobb, azt hiszem megfogadom.

Köszi a válaszokat! Mennek a zöld kezek.

2017. jún. 8. 23:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolatnak pont az a lényege, hogy meg tudjatok beszélni dolgokat, ezért ha szépen leültök és elmondod neki, hogy mi a problémád úgy, ahogy itt is tetted, nem kéne sértődésnek lennie.
2017. jún. 9. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!