Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm "függ tőlem". Tanácsok?
Úgy értem, hogy folyton velem akar lenni, amivel nem is lenne gond. De a 0-24 (szó szerint) eléggé meg tudja viselni az embert (5 hónapja vagyunk együtt), főleg hogy fiatalok vagyunk, stb. (17L és 17F, nekem is és neki is többedik kapcsolata.)
Én is szeretek vele lenni, ez oké is, de több tárgyból is érettségizem, ezen kívül vannak hobbijaim, barátaim, stb. (Még egyszer mondom, nem azzal van a gond, hogy nem szeretem.)
Nehéz neki mondani ezzel kapcsolatban bármit is. Van valakinek tanácsa? Köszi előre is!
Szerintem pontosan leírtam mi a "probléma", ami nem az, hogy ne örülnék annak hogy szeret vagy valami.
A simán megmondás biztos működne, de mivel nem akarom megbántani (és ezzel elveszteni az ilyesfajta "gondoskodást"), így ez nem járható út.
Talán még a "csak mond meg, hogy most el szeretnél menni a barátaiddal inni valamit, vagy csak dumálgatni és sétálni" ötlet a legjobb, azt hiszem megfogadom.
Köszi a válaszokat! Mennek a zöld kezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!