Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez már több mint barátság?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már több mint barátság?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam, ami a legjobb fiú baratom (15/l)

2 éve ismerjük egymást, s kb.6 hónapja vagyunk ilyen jóban

Állandóan olelgetjuk egymást főleg ő jön oda hozzam

Osztalykirandulason odajött hozzam (a lábam kb.mindig ilyen terpeszben van, remélem ertitek)

Na és ő odajött be akart ülni közé

Én ugye kicsit meglepődtem és osszehoztam a lábam elkezdtünk beszélgetni, meg minden, aztán egyre bejjeb került, a végén már ugye engedtem is hogy oda feküdjön, abban végülis nincs semmi

Na mindegy, meg akár meg is pusziljuk egymást, ha úgy van, meg akár meg is fogjuk egymás kezét ha úgy van, de magunktól nem, csak ha pl.kérnek

Ma de ez mind szép és jo, de elvileg egy másik osztalytarsunk tetszik neki

Mit tegyék?

15/l

2017. jún. 6. 22:01
 1/6 anonim ***** válasza:
:DD
2017. jún. 6. 23:07
 2/6 pandacornis79 válasza:
Ha iylen jóban vagytok,beszélj vele erről, esetleg kérdezd meg ki tetszik neki!😊
2017. jún. 9. 19:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Tudom ki tetszik neki, mellesleg...legjobb barátnőm
2017. jún. 9. 19:24
 4/6 anonim válasza:
Na itt kezdődnek a problémák😂
2017. jún. 10. 10:34
 5/6 A kérdező kommentje:
😞
2017. jún. 10. 11:28
 6/6 anonim válasza:
A leírtak alapján lehet ez több,mint barátság, mert az is lehet, hogy csak azért mondta, hogy más tetszik neki, mert félt bevallani (nehogy ne úgy érezz, a barátságnak vége (!) de nem minden esetben), vagy kíváncsi volt, hogyan reagálsz, féltékeny leszel-e....Vagy egyszerűen tényleg más tetszik neki, hiszen vannak még ennyire "mély" fiú-lány barátságok, és nem feltétlenül szerelem....
2017. jún. 23. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!