Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogyott a téma?

Figyelt kérdés
Van egy lány 17 én 16(F), múlthét szerdán jelölt be és ismerkedtünk meg szerdán és csütörtökön nagyon sok mindenről beszélgettünk , ráadásul pénteken még találkoztunk is, szombat reggel óta viszont alig beszélünk mivel nincs téma.. tudnátok adni témákat? Előre köszönöm! 16/F

2017. máj. 29. 15:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
beszélgessetek arról hogy milyen jó volt a pénteki találkozás, aztán beszéljetek meg egy újabbat pl.
2017. máj. 29. 15:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát amihez értesz arról próbáld meg beszélni, esetleg kérdezni.
2017. máj. 29. 15:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Esélyes,hogy a randin nem voltál neki szimpatikus,ezért megpróbál eltávolodni.

Két nap alatt a találkozásig jutni nagyon gyors.

2017. máj. 29. 15:53
 4/8 A kérdező kommentje:
A találkozót a lány hozta fel, meg szerintem nem volt rossz, csak nincs miről beszélni
2017. máj. 29. 17:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, elhívod sétálni beszélgettek egy csomót (nem kell témát kitalálni, csak arról ami körülöttetek van). Na majd a sétába megéhezik és arról lehet beszélgetni hova menjetek kajolni. Ott meg ugye a kajáról lehet beszélni, finom, jól néz ki, tud-e a csaj főzni, ha igen mit?, te tudsz-e főzni ha igen mit. Megkérdezed (vagy ő kérdezi) hogy kell azt elkészíteni. Aztán elhívhatod főzni magatokhoz. 18F
2017. máj. 29. 17:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Valami oknál fogva letíltott... az okát nem tudom de megpróbálkozom egy másik fb al hátha véletlen volt.. 5 ös köszi a választ , hasznos:D Meg mindenkinek persze
2017. jún. 7. 15:55
 7/8 anonim ***** válasza:

#6: Véletlenül nem lehet tiltani senkit. Ha meg igen, akkor csak észre veszi és felold.

Nagyobb esély van a lottót megnyerni, minthogy valaki véletlenül letilt és véletlenül nem veszi észre utólag se.

2017. jún. 7. 16:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Igazad van :D biztos észrevenné, csak én látom túl rosszul a dolgokat,16/F pedig nem vagyok ilyen a való életben...
2017. jún. 8. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!