Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csak szerintem kéne új pár...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem kéne új pár után néznem? 18/L

Figyelt kérdés
Sose enged el a párom sehova,nem beszélhetek senkivel,míg ő viszont azzal beszél,akivel akar(fiúknak is,lányokkal is,de főleg lányokkal.),míg én senkivel se beszélhetek, barátnőim nem lehetnek. Azt hiszi,az ideális szociális hálóm az lenne,ha csak vele beszélnék,mindenhová csak vele mennék. Szükségem lenne pár bizalmasra rajta kívül,de ez persze nem lehetséges. Ő (21/F) mindent kritizál rajtam amit csak tud,ha kedves vagyok vele,azt,ha épp rossz napom van és nem szólok hozzá,azt. Egy jó szava sincs hozzám. Alapjáraton egy rendes,udvarias,romantikus szerelmes,de egy apró "hiba" és már elmond mindennek. És olyankor kiállhatatlan. Sosem tudni,min húzza fel magát legközelebb. Szeretem,de azért az én kedvességemnek is van határa. És ő ezen már rég túl lendített. Már lassan három éve együtt vagyunk,vannak közös terveink,de bizonytalan vagyok. Hogy érdemes-e egy ilyenért feladni magam? Mert már nem nagyon hiszem. :( Szerintetek?

2017. máj. 27. 12:27
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ha ilyen egyszerű lenne! De már volt rá nem egy példa hogy telefonon beszéltem le arról,hogy ne folytassa a gyilkossági kísérletet. :( Azaz vágja le magát a kötélről. Volt,hogy kért hogy én öljem meg,de nem tettem.
2017. máj. 27. 16:07
 12/18 anonim ***** válasza:
Komolyan egy ilyen élettelen férfit??? képzelsz el magad mellé, aki nemhogy a biztonságodat nem tudja biztosítani, de még érzelmileg, szellemileg labilis és önmagára is veszélyes... Az, hogy ő ilyen, az ő döntéseinek következménye. Ha ő ilyen ostoba, hogy így döntött sorozatosan, akkor csináljon, amit akar. Tényleg tökre akarod tenni az életedet azért, mert más ostoba?
2017. máj. 27. 16:11
 13/18 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj, de ez beteg. Egyetértek azzal, aki írta, hogy először csak mond el neki, mi a baj, mert egy normális kapcsolat nem így működik. És ha szakításra kerül a sor, ne hagyd magad érzelmileg zsarolni, nem a te hibád, hogy öngyilkos akar lenni. Értem, hogy szereted, de úgy akarod leélni az életed, hogy senki mással nem beszélsz?
2017. máj. 27. 16:36
 14/18 A kérdező kommentje:
Az egyetlen amit tehetek,az hogy várok. Próbálok vele beszélni,de hajthatatlan.
2017. máj. 27. 16:47
 15/18 anonim ***** válasza:
Ez még régen a ma 70-80 évesek körébe volt divat
2017. máj. 27. 19:28
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy messziröl leszarod, mit csinál.

Telefonba gyözködted h vágja le magát? Te tényleg ilyen ostoba vagy, hogy elhitted, a kötélen van? Gratulálok.

De, tudod mit, maradj csak vele, csak aztán ne csodálkozz, ha bezár meg megver.

Igy jártál, az ilyen embertöl lépni kell, beajánlva egy jo pszichologushoz és szolva a szülöknek.

De szeresd csak, te teszed magad tönkre.

2017. máj. 30. 09:26
 17/18 A kérdező kommentje:

Kedves Olvasói a kérdésemnek!

Elnézést szeretnék kérni mindenkitől, legfőbb hőn szeretett páromtól, amiért ily problémát okoztam számára. Szeretnék egy kis felvilágosítást adni, mert úgy érzem ostoba döntést hoztam, és szeretnék pontot tenni a dolgok végére.

Én egy autista lány vagyok, aki új regény ötletek után nézett, és a múltkorában egy angol nyelvű televízós műsor világított rá egy ilyen kamasz, esetleges felnőttkori problémára. Szerettem volna az ihlet meglétéig, míg el nem felejtem, gyakorlati válaszokat kapni a blogomra írt történethez. És rosszul sült el, a párom ötlete, ami szerint kérdezzek rá, ezen a weboldalon. Féltem ,hogy máskülönben nem vennétek komolyan, ezért valósnak állíottam be, egy a való életemben nem létező problémát. (A párommal nemsokára külföldi nászútra megyünk, hiszen hamarosan házasodunk. Remélem nem haragudtok, és talán még jókívánságaitokat is olvashatom!)

A kérdésre adott válaszok hasznosnak bizonyultak, a regény szempontjából, és sikerült beszélgetést folytatnom, az egyik kérdezővel, akit sajnos sikerült szintén becsapnom! De a legnagyobb baj ,hogy a válaszoló, megtalálta a páromat a Facebookon, és sajnos most nagyban fontolgatja, hogy mégse jön hozzám , mert a válaszoló üzenetben "zaklatta"! Szeretném megkérni az illetőt ,akivel leveleztem ,hogy Kérem! Kérjen bocsánatot a félreértésért! Nem szeretném elveszíteni a leendő párom!

A kérdést, mihelyt a válaszoló Facebookon bocsánatot kér a páromtól , törlésre irányuló kérvénnyel fogok fordulni a weboldal ügyfélszolgálatához.

Szóval, kérem, ha a kedves válaszoló megtalálja az üzenetem, segítsen!

2017. jún. 2. 14:53
 18/18 anonim ***** válasza:

XD

Így jár, aki hazudozik...

2017. jún. 12. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!