Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csak nekem furcsa ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem furcsa ez?

Figyelt kérdés
Szerda este kocsmázni voltunk a haverokkal. Este, 12-kor indult a busz haza. Nem ittam túl sokat, de álltalában ilyenkor mindig elalszom a buszon, így még 3-4 km-t gyalogolok hazáig... Aztígérte nekem a párom, hogy nem fekszik le amíg nem érek haza, a buszon felhívhatom és beszélgetünk hazáig, hogy ne aludjak el. Mégsem írt vissza, meg nem is hívott. Azt mondta másnap, hogy elaludt, ölében a telefonnal. Mégis volt ideje kijelentkezni a messengerről. Nektek erről m a véleményetek?
2017. máj. 13. 17:38
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
lehet már elalutt, de felébredt kijelentkwzett gyors a messengerből hogy inkább nem hív fel, alszik tovább :D
2017. máj. 13. 17:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy amikor lezár a telefon, messengeren is off leszel... hidd el neki
2017. máj. 13. 17:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Ezt én nem így tapasztaltam...
2017. máj. 13. 17:50
 4/8 anonim ***** válasza:
haverom is elszokott aludni fél 12 körül xdd
2017. máj. 13. 17:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi fura abban, hogy valaki 12-kor elalszik.
2017. máj. 13. 18:33
 6/8 anonim ***** válasza:
jaja ha le zár a telefon a messenger is off én is utólag tudtam meg csak de velem is ez volt :'D
2017. máj. 13. 18:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Mivel akkor idéglenes tárol az alkalmazás, de elmondom neked akkor is offon leszel a messengeren ha futóba megy, de pont más van megnyitva, habár valamennyi perces határ van, hogy mikortók jelez nem aktívnak, szóval ha percenként ránézel nem fog nem elérhetővé tenni téged
2017. máj. 13. 19:04
 8/8 anonim ***** válasza:
BIZTOS MEGCSALT!EGY MIGRÁNS NAGY BANÁNJÁN TÁNCOLT!Ilyeneket miért kell it megosztani....Mennyi retardált él ezen a földön????Kéne már pár nuke,aztán nem lenne ennyi b*zi
2017. máj. 13. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!