Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tehetetlen vagyok, mit kéne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pityu nevű kérdése:

Tehetetlen vagyok, mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Nagyon zűrös kapcsoaltom az első, 16 éves vagyok. 10 hónapja kezdődött, egy 8.-os lánnyal.. 10.-es vagyok.

Eleinte nem akart találkozni, szerêny volt, szép és ártatlan.

Fülig szerelmes voltam. Aztán 6 honap utan jartunk, 2 hetente talalkoztunk mert mindig oemondta, 7. Honapban szakitott velem.

Most állandóan visszajár, és mikor már felejteném el egyszerűen bolondít, irogatja hogy szeret, már 5 honapja nem láttam!! Nem mer találkozni, meg hazudozik is! Mit tegyek? Nem tudom elfelejteni. Amikor meg sikerülne, ujra bolondít

2017. máj. 10. 14:10
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsanat a helyesirasert
2017. máj. 10. 14:11
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Ezt a lányt hagyd, ő se tudja hogy mit akar
2017. máj. 10. 14:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Zárd ki az életedből,tiltsd le facebookról és akkor írogatni sem tud, ne legyél mazochista.
2017. máj. 10. 14:21
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Ha gondolod írd meg privátban az elérhetőségét és szupertitkosan megfejtem mi bánatot akar. Nem első titkos hadműveletem.
2017. máj. 10. 15:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Tiltsd le és éld tovább nyugodtan a saját életedet. Miért foglalkozol egy olyan lánnyal, aki lehet azt se tudja mit beszél, amikor simán el tudod felejteni?
2017. máj. 10. 20:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Tiltsd le, s ne foglalkozz vele. Lehet hogy mivel első kapcsolatod meg mennyire szeretted, hogy soha nem lesz több ilyen stb. de hidd el lesz ennél még jobb is.
2017. máj. 11. 15:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Az úgy érzed kimaradt.
2017. máj. 11. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!