Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 20+-os férfi tényleg csak azért szeretne (ha szeretne) magának egy tinilányt, mert a tinik "szexik"?
Szerintem teljesen természetes oka van.
Egyik, hogy egy tini általában még bájosabb arccal rendelkezik. Feltételezhetőbb, hogy nem ment át rajta még a fél város és így szerethetőbb is. A másik meg az, hogy fiatalabb (egészségesebb?), ezáltal vonzóbb is többnyire. Szerethetőbb és vonzóbb.
Ezt nem lehet így elmagyarázni. Ha látok ilyen fiatal 18 év körüli fiatal lányokat beszélgetni és kacarászni, hallom a csilingelő hangjukat, látom a feszes bőrüket, ahogy a napfény simogatja a lágy hajukat, egyszerűen megpezsdül a vérem, és olyan izgalom lesz úrrá rajtam, hogy alig bírok magamon uralkodni. Nem tudom, miért van. Ez valahol ösztönösen őrjíthet meg, és kelti fel bennem a vadászösztönt a "friss husi" iránt. Egy 20-as éveiben járó lány már nem feltétlenül ilyen friss és vonzó. Testileg még talán igen, de van még egy dolog. Egy gimis lány sokkal gyerekesebb, és gyerekes dolgok is érdeklik, ezért sokkal érzékenyebb, intenzívebb és ártatlanabb érzésekre képes. Még nem érdeklik a pénzkeresés unalmas problémái, csak az élet örömei és bánatai. Egy 20+ csaj sokszor unalmas, mert felnőttesen gondolkodik, és igazából mindenki sablonos lesz ettől. Egy gimis lánynak viszont őrült bájt ad, hogy testileg már felnőtt, de ugyanakkor még hisz a tündérmesékben. :)
20+F
Én 17 vagyok a baratom 22.
Ket eve vagyunk egyutt.
Ket eve nagyon csunya voltam, es o nem csak a kulsombe szeretett bele, hanem a belsombe. Tetszett neki a bolondsagom hogy el lehet velem hulyulni. Hogy magamat adom es hogy komolyabb temakrol is el lehet beszelgetni velem. Akkor talan egy ertelmi szinten voltunk.
Mivel a lanyok hamarabb ernek, hat igen most ott tartunk hogy komolyabb lettem es sok butasagat nem nezem mar el es nem vigyorgok rajta. Ellenben a kulsom noiesebb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!