Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar folyton Barátnőm fizetni mindent?
Figyelt kérdés
El megyünk randizni és mindig ő akar fizetni mindent! Nem engedem neki, mert basszus, én vagyok a fiú és kész, én fizetek, de már megőrít ezzel!2017. ápr. 30. 23:21
2/5 anonim válasza:
Mi lenne, ha vagy feleznétek, vagy mindenki fizetné a sajátját, vagy felváltva fizetnétek?
3/5 anonim válasza:
Engedd neki, legalább a felét vagy valami. Nem azt mondom hogy átesik a ló másik oldalára, mert ha alapbol ilyen tipus akkor nem fog, de ne akard azt a világot ahol te fizetsz mindent mert nem állapot. Ne akarzd azt mint ami velem ven hogy pl, Az én barátnőm amióta együtt vagyunk nem fizett összesen egy 5öst semmire se..... és nem is igen áll szándékában, mert egyfelől nincs miből, másfelől amint van neki elkölti. És mindent velem akar megvetetni mert nekem van sporolt pénzem.... meg mert én jobban keresek. Nem is ez a lényeg, nem akar élősködni meg azt éreztetni hogy csak emiatt van veled. Jó barátnőd van becsüld meg, és engedd fizetni néha :D
4/5 anonim válasza:
Nem feminista?
Miért ne fizethetne ő?Attól mert lány még fizethet.2017 van nem 1950.
5/5 anonim válasza:
Engedd meg neki,én sem szeretem/engedem,hogy a fiú fizessen.Csak egyszerűen nem akar kihasználni,a legegyszerűbb ha mindenki fizeti a sajátját.De ne erőltesd,mert olyan.nekem kényelmetlen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!