Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom folyton más lányok képeit "lájkolgatja" instagramon. Jogosan akadok ki?
Tudom, hogy gyerekesen hangzik, de nagyon szarul esik, hogy már több, mint egy éve együtt vagyunk a barátommal, és reggel, délben, este az instagramot nézegeti és mindenféle félmeztelen csaj képét belájkolja. Akkor is ha ott vagyok mellette.
Már többször kértem, hogy legalább olyanokat ne, akiknek majdhogynem mindenük kint van, mert nagyon szar nekem. De nem törődik vele, ugyanúgy ha meglát valami szexi képet, azonnal megy a szívecske.
Tudom, hogy nem ez a világ legnagyobb problémája, de nagyon zavar, hogy tudja hogy nekem ez szarul esik, és ugyanúgy csinálja. És ilyenkor olyan érzésem van, hogy biztos egy jobb csajra vágyik. (nem vagyok csúnya, de vékony sem. nincs rajtam olyan sok felesleg, de még fogyókúrázni is nekiálltam, mert az olyan lányokat szerette mindig is)
Igazából nem zavarna ha néha megnéz egy-egy lányt, mert normális, de mikor azt látom, hogy egy csomó félmeztelen/szexi csaj képét szívecskézi (holott van barátnője) az már rosszul esik.
Vélemények erről? Esetleg volt még valaki ilyen helyzetben?
19/L
"Jogosan akadok ki?"
Nem....talán
"Vélemények erről?"
Attól függetlenül , hogy ez egy marhaság...nem szép tölle mivel tudja, hogy ez téged zavar.
"Esetleg volt még valaki ilyen helyzetben? "
Én voltam. Habár nem pont ilyen helyzetben.
Kb 4 éve volt egy nőm és egyszer amíg aludtam elvette a telom (előtte kifigyelte a jelszavam)és elkezdte a képeimet nézegetni és kivolt akadva mert le voltak mentve fullos nőkről képek. Hál isten már nem vagyunk együtt.
Lajkolj te is fullos felmeztelen pasikat, akik sokkal jobbak mint o.
Majd meglatod, milyen ki morci lesz :D
Bocsi, de mondd már meg hogy hol látod, hogy kit lájkolgat? engem is érdekelne. Köszi :)
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!