Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön, ha egy fiú különlegeset sportol?
Figyelt kérdés
Tehát nem ilyen hogy foci, kosár, tenisz, stb; hanem extrém sportokat, vagy kevésbé felkapott sportokat.2017. ápr. 17. 19:06
2/12 A kérdező kommentje:
a f_szt :D
rühellem a videójátékokat
2017. ápr. 17. 19:13
3/12 anonim válasza:
Már akartam értelmes választ adni, de aztán megláttam a kulcsszavak között azt, hogy pénisz.
4/12 anonim válasza:
Ha pl: parkour-ozik? Az nagyon bejonne! :)
5/12 anonim válasza:
Igeen :) Főleg mert én is imádok különleges/szokatlan illetve kevésbé ismert sportokat űzni
6/12 anonim válasza:
Nagyooon! Csak ne haljon bele.
(az a pénisz úgye csak véletlen ott, úgye?)
7/12 A kérdező kommentje:
A pénisz azért van ott, mert rengetegen keresnek rá arra, több emberhez eljut a kérdés :)
Szimpla logika :D
2017. ápr. 17. 21:32
8/12 anonim válasza:
Szerintem tök jó, ha valami izgalmasat sportol, amíg nem kell aggódnom érte (igaz, néha vonzó tud lenni, a parkour-ozás szexi szerintem, már ha mondhatok ilyet).
9/12 anonim válasza:
Igen, egyébként ebben reménykedtem. Ennek örömére, hogy nem csak egy hormontúltengéses troll vagy, válaszolok. Nekem nagyon bejön. :)
10/12 ~GekkóNiki~ válasza:
Alapvetően ha valamit sportol az pozitívum nálam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!