Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 20 éves vagyok, de nem volt még barátnőm, ez nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Lassan 20 éves leszek és egy barátnőm se volt még. Smárolni se smároltam még senkivel, lehet nem is mernék, mert félek, hogy szarul csinálnám. Beszélgetek természetesen lányokkal, de valahogy mindenkivel csak barátként vagyok jóba.
Egyébként egy full átlagos kinézetű srác vagyok (nem vagyok 10/10, de azért nagyon csúnya sem), edzek és még a humorom is jó, csak szimplán félek lépni.
2017. ápr. 17. 18:57
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem, majd eljön a te időd is ne aggódj:)
2/6 anonim válasza:
Gáznak nem gáz, csak furcsa kicsit. Gondolom a te családod is jön az ezzel kapcsolatos dumáival. :/ Én még csak 17 vagyok, de mindig ez forog a témák témájában, és nem egyszer rá is kérdeztek már, hogy leszbikus vagyok, vagy mifene, mert még mindig nem volt barátom.
Eljön majd a te időd is, a tapasztaltság viszont nem árt a korodban. Résen kell lenned. :)
3/6 A kérdező kommentje:
Ne is mondd, állandóan ezzel cseszegetnek. De majd előbb-utóbb csak lesz valami.
2017. ápr. 17. 20:50
4/6 anonim válasza:
Hát minden jót neked. :D Légy határozott, és szerintem ne is félj randira hívni egy-két kiszemeltet. Persze biztos kapsz visszautasításokat (ez elkerülhetetlen) de nagy rá az esély, hogy jó kimenetele lesz a dolognak. +vállba is veregetheted magad, hogy na, ezt is megtettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!