Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ötlet volt összejönnünk?
Teljesen normális, majd idővel megszokod, esetleg szólj neki, hogy ne vigye túlzásba.
Szerintem nagyon szép dolog, hogy így izgulsz :)
Szia Kérdező!
Lehet, hogy szerelmes vagy. Mindenképp maradjatok együtt!
A barátságot meg nem kell félteni, ugyanúgy legjobb barátok maradhattok :)
Szia Kérdező!
Az a legjobb, ha úgy állsz hozzá, hogy nem fogtok szakítani soha. :)
Szia! Én is hasonló cipőben járok :)
17 vagyok és szintén kb egy hónapja vagyok együtt az első barátommal (akit én nem ismertem olyan régóta előtt).
Na de ezek a dolgok amiket érzel szerintem teljesen normálisak, vagy legalábbis én is átéltem őket, aztán ahogy telt az idő, úgy egyre kevésbé éreztem ezt, lassacskán elkezdtem megszokni. Aztán amikir először megcsókolt, jujjjj, hát én előtte rendes gyomorgörccsel küzdöttem, de ahogy telt az idő egyre természetesebb lett ez is, meg minden más is. Mivel nekem ez az első kaocsolatom, meg alapból visszafogottabb és "maradibb" vagyok ilyen szempontból, ezért nem haladunk túl gyorsan, de pl ha valaki azt mondja nekem egy hónappal ezelőtt hogy ilyen fesztelenül csókolom meg a barátomat az utcán, akkor valószíneg képen röhögöm :D
A lényeg hogy szerintem normális hogy van benned egy kis izgalom, mert azért mégiscsak új dolog ez neked, meg mint írtad váratlan is (nekem is az volt :D)
Ha szeretnéd, vagy kíváncsi vagy valamire, akkor beszélgethetünk priviben :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!