Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs időd a kapcsolatra a tanulás miatt? Ha valaki fontos, akkor mindig van rá időd nem?
Volt kapcsolatom, ami így ért véget, én szakítottam nagyjából ilyesmi okkal (is).
Nyilván mindenki mond amit akar, de ha nem egy (sry) trágya suliba jársz, ahol 3 egész már jó átlag, és tényleg tanulnod kell, és nem általános iskolás vagy..
Ha sportolsz (mint én) és vannak edzéseid, nem is heti 2x-3x (3x tenisz, 2 kondi + 1 paintball), akkor meg lehet érteni.. és ezek "csak a kötelezők", ezen felül sok dolog van, amiket ezen kívül csinálni kell...
Barátokkal lenni, házimunka, stb..
Szerintem érthető ilyen esetben a dolog. Ha valaki viszont ezzel álcáz, az tényleg rossz.. :\
Ha kötelező akkor minek mész 1-es?? Tudtommal a sport az örömet okoz, heti hétszer járok edzésre és sose mondtam azt hogy kötelező, pedig kölyök korom óta van ez, ha annak tartod akkor szerintem hagyd az egészet, mert valószínűleg azért csinálod, hogy csak felvágj vele, hogy te csinálod és nem is élvezed, de mindegy rád hagyom, csak érdekes, hogy állításod szerint egy olyan jó suliba jársz és mégse gondoltál egy ilyen egyszerű alap dologra (a végzettség amúgy meg már nem minden, van több 100 ismerősöm akiknek kb 8 általánosuk van és most meg gazdagok és mindenki képébe nevethetnek, hogy most ki a hülye? A lexukális tudás és az élethez való tudás az mind más és más, attól mert még a suliban mindent megtanulsz nem fogod semmire sem vinni, akárhogy mondja neked a tanárod.)
Amúgy meg kérdező igenis van olyan, hogy valakinek semmi ideje, főleg ha ingázik egyik helyről a másikra és azokat a "holtidőket" is azzal tölti, hogy tanuljon, aztán leszáll, átkapcsol fejben edzés, aztán újra utazás, átkapcsol fejben, tanulás, és így tovább és így tovább mire az ember hazaér semmire sem marad ideje, a barátok meg ebben a korban fas*ság, úgyis leválnak rólad és csak hátráltatnak, ha annyira akarod vinni valamire, akkor ne hagyd hogy rád másszanak, de mégis légy jófej mindenkivel, nem járok kiemelkedő iskolába , szóval gondolom egy senki szavaival egyenlő a mondandóm így csak egyet kérdezek utoljára, hogy van az hogy egy versenyben a jobb iskolában levő tanulót legyőztem? A jobb nem feltétlen jelenti azt, hogy mert ott vagy te is jobb leszel, bejutni és ott lenni 2 teljesen különböző dolog, vannak akik ugyanúgy csak az idejüket töltik a semmivel vagy a cigijüket a híres nemes iskoláidban, szóval annyira ne légy elszállva magadról Mr Paintball.
Jaj kettes, el ne pattanjon az ütőered az idegességtől :D
Tudod, valaki versenyszerűen sportol, ebben az esetben muszáj edzésre járni, hogy mások ellen legyen esélyed..
Az iskola egy presztízs, persze nem minden esetben, viszont jó iskolában sokat kérnek, amit neked teljesítened KELL, ezért tanulnod KELL, hogy ne csapjanak ki... mert tudod, valaki mérnök akar lenni, ahhoz meg nem elég a józan paraszti ész :)
Ezzel lezártam, ha folytatod, hát folytasd a vitát, saját magad idegesíted, és írod le magad... Olyant hallottál már egyébként, hogy "más világszemlélet/felfogás" vagy "cél?"
Köszi.
Egyeske (tehát első kommentelő :D)
Tényleg nem volt időd, és ez volt a valódi ok, vagy ez tűnt egyszerűbbnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!