Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek ha a barátom még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátom még gyerek? Kifogja még nőni?

Figyelt kérdés

16 évesek vagyunk szóval nem is lepődöm meg azon hogy olyan néha mint egy kisgyerek. Úgy érzem ez korral jár néhány fiúnál (persze vannak kivételek ami tök jó) de mégis aggódom.

Gyakran ha unatkozik elkezd piszkálni másokat amiért ha szólok egyből megkapom hogy "nem iiis" ilyenkor csak neki lehet igaza. Legutóbb is hasonló dolog miatt kaptunk össze.

Én szóltam neki hogy ne bántsa már xy-t mert nem esik jól neki (egy félreértés miatt én így tudtam) és mivel már jól ismerem nem hittem el neki hogy nem így van (pont azért mert sok mindenre válasz a "nem is") és konkrétan kiabált velem... ilyet még soha nem csinált ezért nagyon rám ijesztett nem is értem mi volt vele akkor mert alapjáraton egy türelmes,nem túl harsány személyiség. Kértem tőle időt mert azt éreztem nem érzek semmit nem akarok vele lenni annyira rám ijesztett ezzel (főleg azért esett rosszul mert pár nappal előtte beszéltük meg hogy elég lapos a kapcsolatunk és próbáljuk meg jobbá tenni)

Láttam hogy nagyon rosszul esik neki hogy nem akarok vele lenni meg tudom hogy nagyon bánja már akkor is próbált mindent megtenni csak hogy kibékítsen csak hát nem tudom mit higgyek. Főleg hogy képtelen tiszteletben tartani hogy időre van szükségem.(mondta hogy beszéljük meg ketten, felejtsem el, aztán belekezdett a lelki zsarolásba ezzel persze még jobban felbosszantott)

Egyszóval éretlen. És ez mostanság kissé elfajult és nem tudom mi tévő legyek mert néha nagyon nehéz vele, fárasztó is. Én sem vagyok még valami hűű de érett de azért mégsem viselkedem úgy mint egy durcás óvodás.

Nem szeretném elhagyni mert amúgy voltak/vannak nagyon szép pillanataink meg alapvetően nagyon nagyon szeret engem és én is őt, néha meg mutatja az érett felelősségteljes oldalát csak néha azon kapom magam hogy nem élvezem a kapcsolatunkat hanem inkább stresszelek azon hogy mi van ha ennek nem is ilyennek kéne lenni vagy hogy "ha 1x sírtam a barátom miatt, nem mindig akarok vele lenni akkor ez egy rossz kapcsolat? mikor kell abba hagyni egy kapcsolatot?"

Tudnátok nekem segíteni mit tegyünk/tegyek? Hasonló tapasztalat? Mikor "érik" már be ha egyáltalán lesz ilyen?

2017. márc. 25. 20:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ismét egy "nem vagyok elégedett a barátommal, de vele maradok, de azért kiírok egy ilyen kérdést"...
2017. márc. 25. 20:18
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ki mint a babariháit :D yah hogy azokat hordja még, akkor nem hiszem.
2017. márc. 25. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!