Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira nehéz. Miért?
Arra a pontra jutottam/ jutottunk, hogy szakitunk. Ezt Facebookon beszéltük. És ma találkoztunk hogy végleg lezárjuk ezt egymás között. Sok-sok veszekedés után úgy döntöttünk, hogy elengedjük egymást. Elbucsuzásnál megöleltem ő pedig meg fogta a kezem. Én pedig indultam volna, fogta továbbra is és nem engedte. Miért nehezítette meg?
Az a gond, hogy ő szerelmes én meg sajnos nem vagyis nem tudom eldönteni. És ahogy bele gondoltam, szörnyű volt a tudat is hogy nem lesz velem. Belegondolva egyszerűen úgy voltam vele, hogy nem. Én szeretnék vele lenni, de olyan nehéz.
Vannak a párkapcsolatban olyan pontok,mikor úgy érzitek elúszott a hajó. De ha egy picit is azt érzitek,hogy különlenni nehéz,akkor még feltörhettek,s mindent letisztázva új lapot kezdhettek.De ez rajtatok áll.
És igen,azzal,hogy fogta a kezed,egyértelműen jelezte,hogy szeret még.
Tisztába kéne jönni a saját érzelmeiddel!!!
Anélkül soha nem lesz rend körülötted!
Most igazából rajtad múlik minden. Mire jutsz. Ő szeret. De vigyáz mert az ember és az érzések változnak. Nem fog örökké rád várni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!