Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 ev ez nagyonsok?
En sem tudom hogyan tortenhetett de szerelmes lettem egy 28 eves ferfibe
Az elejen nagyon ellenezte majd sikerult meglagyitanom es o is bevallotta hogy tetszek neki
Ezt igy jo fel ev alatt😅
Szoval nem a szexre megy
O 28 en 15
Velemeny?
28-15=13 nem 18
Vagy az ő kora? 28 se 18.
De a kötözködéstől eltekintve :D szerintem nem feltétlenül vészes a 13 év korkülönbség. Szerintem nem a kortól, hanem a hozzáállástól függ.
Nem 18 év hanem 13 év van köztetek. Amúgy egyikőtöket se ismerem szóval nem tudom megmomdani rólatok a véleményem. Viszont az ilyen helyzetekről az, hogy valószìnűleg úgysem fog működni 2 külön világ vagytok. És már bocsánat, de abból itélve amilyen stílusban a kérdést írtad és, hogy egyátalán ezt itt megkérdezted szerintem neked veled egykorú fiú se kéne nemhogy egy 28 éves. Nem tűnsz valami érettnek, de nem ismerlek szóval lehet, hogy ez téves következtetés, csak nekem ez jött le abból a pár mondatból amit fenn írtál.
15/L
Csak arra vár, hogy megkapjon! (Vagy már meg is történt?)
Számolni ugyan nem tudsz (összeadás ált. isk. 1.osztály, megbuktál!!!), de a 13 év is sok ebben a korban.
Inkább tanulj!
Igen elirtam egy darab szamot:) Bocsanat:)
Es 9 osztalyban tudok szamolni koszi:D
A 28 éves hogy áll a kérdéshez vagy csak rámondta, hogy tetszel, hogy szabaduljon az erőszakos követelőzésedtől?
Jó fél év kellett neki erre? Ez engem igazol!
Hogy ne legyen probléma a számolással, írj római számokkal (ált.iskola 3.osztály). Remélem, a telefonod képes rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!