Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek túl a szakításon?
Tudom sok ilyen kérdés van, de mégis felteszem..
Lassan 1,5 hónapja, hogy szakítottunk barátnőmmel 14hónap után, előtte volt szünet köztünk, reméltük az helyrerakja a dolgokat, de egyikünk se érezte azt, hogy működne.. Elején még nem volt semmi baj, elvoltam, azt hittem, hogy túl leszek rajta könnyedén, néha kerestem , hogy beszéljünk mert hiányzott, Ő is írt néha, viszont eléggé furcsa, erőltetettnek mondanám ezeket a beszélgetéseket, viszont az utóbbi két hétbe van olyan nap, hogy nem is gondolok rá, aztán vele álmodom, másnap kivagyok, hogy kivel éppen mit csinál, vagy, hogy hol lehet, hétvégente tiszta frusztrált vagyok, mert tudom, hogy akkor szokott eljárkálni, amikor tudom semmi közöm nincs már hozzá, mégis ezeken gondolkodom..
Viszont tudom ha összejönnénk újra, amire kevés esélyt látok(Ő mondta nem akar semmit most mert ugyanolyan lenne mint régen, maximum később), akkor se lenen az igazi már, mégis hiányzik.. Nem tudom Ő hiányzik-e vagy az, hogy valaki volt mellettem akinek fontos voltam és ugyanez fordítva.
Elkezdtem edzeni az lefoglal kicsit, viszont most pont nincsen munkám így itthon vagyok egész nap kb.. Barátaim az a pár akik vannak Ők is elfoglaltak, és nem várhatom el, hogy velem lógjanak 0-24. Ti hogyan lettetek túl a párotokon? Hogyan tereljem el a gondolataim? Egyből a legrosszabbra gondolok, hogy mással van/találkozik, stb. Fogalmam sincs keressem-e, néha hiányzik és ráírnék, de utána csak rosszabb, viszont ha Ő ír, szívesen beszélgetek vele.. Hogyan felejtsem el?
Emberfüggő,mert van aki úgy felejt könnyedén,ha nem beszél a volt párjával,persze annyi idő nem tűnik el nyomtalanul. De alapjáraton ilyenkor,mikor nem működött jól,akkor csak maga az hiányzik,hogy nincs szerelmed.
Időbe telik,míg teljesen kimegy a fejedből,viszont,ha te is olyan vagy,hogy lételemed a szerelem,akkor segítsd magad,s keresd meg azt,akit tényleg neked szántak. :)
"Fogalmam sincs keressem-e, néha hiányzik és ráírnék, de utána csak rosszabb, viszont ha Ő ír, szívesen beszélgetek vele."
Na ezzel azonnal állj le. Ne írj neki és ne is válaszolj vissza, ha ír. Ha esetleg rákérdez, miért nem írsz, akkor a legrövidebben mondd el neki, hogy már nem jártok, nem szeretnél beszélni vele. Sőt, kérd meg, hogy ne keressen többet. Akkor is ezt mondd, ha nem így gondolod. Hogy miért? Mert kihasznál, barátnak használ úgy, hogy nem is jártok és barátok sem vagytok. Plusz így folyton eszedbe jut, nem ad lehetőséget, hogy "elfelejtsd".
Aztán ami segíthet: vezess egy naplót. Nem kell komolyra gondolni, csak legyen egy füzeted, ahová mindig leírod, ha valami az eszedbe jut akár róla, akár bármi másról. Nem is azért, hogy később visszaolvasd -- azzal, hogy leírod a gondolataidat, segítesz magadnak feldolgozni őket. Aztán amikor már túlleszel rajta, ki is dobhatod az egészet.
Gondolom, az ilyen tanácsokat már megkaptad, hogy ismerkedj stb. szóval azt nem részletezem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!