Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan szakítsak a sráccal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak a sráccal úgy, hogy ne fájjon neki?

Figyelt kérdés
Ő nagyon szeret és mindig mondja, hogy fontos vagyok neki meg ilyenek... (Ő 15 /f én 14/l) Nekem eleinte tetszett de körülbelül egy hete nincs kedvem vele lenni, nem tudom miért.Igazából az a baj, hogy én egy másik fiúba vagyok szerelmes már 2 éve lassan, de neki nem kellek.Mikor ez kiderült, kb 2 hónapja akkor ismertem meg a másik srácot, gondoltam ő majd eltereli a figyelmemet, majd hátha megszeretem mert úgyis helyes...De nem így lett és rossz érzéssel tölt el az is ha rá gondolok. Mikor hív sosem veszem fel mostanában és azt mondom neki hogy tanulnom kell. Úgy döntöttem ez így nem mehet tovább. Kihasználni nem akarom, ezért szeretnék vele Szakítani. Mindkettőnknek ez lenne szerintem a legjobb. Megbántani nem akarom, szerintetek élőben vagy üzenetben szakítsak vele? És pontosan mit mondjak?

2017. márc. 11. 16:50
 1/5 anonim ***** válasza:
71%

A szakítás fáj. Ez van. Légy őszinte és vess véget a kapcsolatnak.

Nem kell senkit babusgatni,hogy jajjj ne fájjon. Fáj és kész.

2017. márc. 11. 17:26
 2/5 anonim válasza:

Sajnálom, hogy ez történt:(

Szerintem élőben mondd el neki mit gondolsz. Ígyis-úgyis fájni fog neki, de ha élőbe mondod el az sokkal személyesebb, mintha hagynál neki egy egyszerű üzenetet, amibe semmi érzelem nincs... Az sokkal rosszabbul esne neki.

2017. márc. 11. 21:17
 3/5 Rékus cuki válasza:
60%
Szia én is ugyan ebe a hejzetbe vok
2017. márc. 12. 04:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak élőben, csak őszintén, de nem kell a legtömörebben a szemébe vágni, hogy csak pótlék volt. Udvariasan, kedvesen, de őszintén, főleg, ha kérdez. Fájni fog neki, de majd ebből is épül, tanul, ilyen az élet. Aztán majd amikor ő szakít mással, jobban megérti, egyszer fenn, egyszer lenn. :/
2017. márc. 13. 06:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyáron dettó ugyanebben a helyzetben voltam, és ugyanígy kapcsolatba kerültem az egyik osztálytársammal,miközben egy másik fiút szerettem másfél éve, aki pofára ejtett. Nem fogsz tudni teljesen fájdalommentesen szakítani, az nem olyan egyszerű, de ha olyan helyzetben vagy mint én, akkor azt garantálom, hogy megkönnyebbülést fogsz utána érezni. Természetes, hogy nem akarod kihasználni, ez így van jól, viszont ismerem a helyzetet, és tudom hogy nagyon nyomasztó a tudat. Szóval csak őszintén mondd meg neki, hogy mit érzel, hogy talán inkább csak barátként kezeled. Ha normális, mint az én volt barátom, akkor megérti, és egy idő után ugyanúgy barátok maradtok, de az se baj ha nem, mert ilyenkor tény, hogy nem nagyon vágysz a társaságára, ha már egyszer szakítottál vele. Sok sikert, nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen :))
2017. márc. 13. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!