Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok, nektek max. Hány éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek max. Hány éves fiú/pasi jön be?

Figyelt kérdés
Van akinek egykorú van akinek idősebbek jönnek be

2017. márc. 6. 09:08
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
86%
Idősebb
2017. márc. 6. 09:23
 2/46 anonim ***** válasza:
68%

egy olyan cuki gazdad 60-as

13L

2017. márc. 6. 10:01
 3/46 anonim ***** válasza:
92%
Egykorú, max pár évvel idősebb (pár év: 2-3)
2017. márc. 6. 10:14
 4/46 anonim ***** válasza:
93%

Talán 20-21 éves a max

17/L

2017. márc. 6. 16:41
 5/46 anonim ***** válasza:
55%

Hat figyelj. Ez ugy van aki jo kepu, es tetszik a szemelyisege az nekem bejon tok mindegy hany eves :DD

Peldaul Shawn Mendes egy k*rv* jo pasi , de George Clooney is odabasz erted :DD

De egyebkent nekem valmiert mindig is az idosebbek jottek be, az ilyen 35-50-esek, valahogy mindig igy hozta a sors xd

De ha mar arrol lenne szo hogy hany evesig jarnak egy fiuval, akkor max 19-20.

15/L

2017. márc. 6. 17:13
 6/46 anonim ***** válasza:
84%

Maximum 4 évvel idősebb. :)

14/L

2017. márc. 6. 17:28
 7/46 anonim ***** válasza:
71%
#5: A leírásod alapján hozzád egy éretlen 20 éves is túlérett lenne.. :)
2017. márc. 6. 17:38
 8/46 anonim ***** válasza:
93%

Na jó akárki akármit mond Shawn Mendes dögös pasi. Ezt még én 19éves fejjel is látom. Szóval tartsatok gyerekesnek,de szerintem nem csak én vagyok úgy,hogy nem rugdosnám ki az ágyamból,ha ott lenne.

Amúgy kedves kérdező tehát,mint kiderült 19éves vagyok. Nekem úgy a maximum korhatár 24 esetleg 25. Több nem! És fiatalabb nem jöhet szóba. Félre értés ne essék bejönnek a fiatalabbak. De én egy párkapcsolatot nem tudnék elképzelni fiatalabb fiúval.

19L.

2017. márc. 6. 18:43
 9/46 anonim ***** válasza:
79%
Nekem a 2-3 évvel idősebb srácok jönnek be.
2017. márc. 6. 19:22
 10/46 anonim ***** válasza:
39%

Kedves 7-es :DD mibol gondolod? Figyelj egyaltalan nem ismersz :) kB sot semmit nem tudsz rolam :) Leirtam hogy nekem milyen pasik jonnek be :DD bocs hogy neked ezzel problemad van de egyaltalan nem kerdeztem:)

Shawn-t meg George-t viszonyitasi alapkent irtam..

Birom mikor az ilyen elettelen embereknek mint neked, annyi dolguk van hogy feljonnek ide, szepen belekotnek a masikba. :) Hat gondolkozzal mar el magadon ilyenkor kerlekszepen. :)

Egy valaszombol megitelsz mikor egyaltalan nem ismersz dragasag, azt hiszed most nagy voltal ezzel a beszolasoddal, hat oruljel neki hogy kielted itt a vagyaidat, de tudod itt a kerdesre kell valaszolni nem pedig belekotni a masikba elettelensz:)r

2017. márc. 6. 22:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!