Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért van az, hogy mikor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mikor látjuk egymást folyton néz, de sose jön oda hozzám?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel egy suliba járok, de csak az állomáson és a sulihoz vezető úton szoktuk látni egymást.

Ha találkozunk, akkor elég sokat néz felém, még ha ránézek sem fordul el (szemezni viszont képtelen vagyok, mert kicsit félénk vagyok).Van, hogy direkt ott száll fel a vonatra ahol én, de mégis átmegy egy másik kocsiba.. Sőt néha, ha elmegy mellettem úgy viselkedik, mintha egyáltalán nem érdekelném, egyszerűen csak rám sem nézve elsétál... Nem értem miért csinálja ezt... Nekem tetszik a srác, viszont nem értek hozzá, hogy hogyan keltsem fel az érdeklődését, vagy ha már felkeltettem azt, akkor miért viselkedik néha másként?:( Vagy csak én hiszem azt, hogy érdeklem? Mit gondoltok, mit tehetnék?

16/L

2017. márc. 5. 01:12
 1/5 Stark2000 ***** válasza:
100%

Szemüveges? Csak magamból indulok ki, szóval ne vedd alapul, de! Én pl. 20m után elég rosszul tudom kivenni az emberek arcát. Ha sokáig nézem őket messziről, az azért lehet, mert nem tudom, hogy ismerős-e. Ha meg ugye az, köszönni szeretnék neki..

Ha keresi a tekinteted (gyakrabban) akkor előfordulhat, hogy bejössz neki. De azt is eltudom képzelni, hogy csak próbálja a jelet adni, viszont nem mer lépni, így néha elhúzódik, vagy nem vesz figyelembe. Adhatsz felé jeleket, pl keresed te is a tekintetét, szemezel vele (nem kell félénknek lenni..). Ha kezdeményezne beszélgetést, az lenne a legjobb. De ha te adsz egy kezdő löketet beszélgetni, akár az is jó lehet.

Van vagy 1000+1 kérdés abból, hogy milyen jelek vannak, ha tetszel valakinek. Nyugodtan keress rájuk, van bőven..

2017. márc. 5. 01:20
 2/5 anonim válasza:
Integess neki, de ne túl feltűnően
2017. márc. 5. 14:40
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem szemüveges, úgyhogy nem hiszem, hogy azért lenne... :/

Én félek bármit is csinálni, mert lehet hülyén jönne ki. Tudom, rossz félénknek lenni, de nem tudok mit csinálni.:( Köszönöm a válaszokat.

2017. márc. 11. 20:43
 4/5 anonim válasza:
Én is félénk tipus vagyok, de ajánlom hogy valahogy jelezz neki. Tudom nagyon nehéz lazának lenni egy ilyen helyzetben, de próbáld meg. Ha elmegy melletted köszönj oda neki, vagy javaslom én is az apró intést. Valószínű hogy ő is félénk ezért nem lép, viszont ha valaki nem kezdeményez, azt később nagyon megbánjátok. Ints neki, köszönj neki, keresd a szemkontaktust, mosolyogj rá, és ne feledd: ERŐS, FÜGGETLEN, BÁTOR NŐ VAGY! TEDD MEG AZ ELSŐ LÉPÉST!
2017. márc. 11. 20:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia, na lett valami? írhatsz privátot nyugodtan.
2017. aug. 3. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!