Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen gyerekes a 16-18 éves korosztály is?
Ahogy itt olvasom a kérdéseket, csak elszörnyűlködöm..
17 éves lányok/fiúk messengeren beszélnek, élőbe meg nem mernek egymáshoz szólni?
Nem tudják, hogy lehetne lépni?
Komolyan?
14 évesen ez még oké, de ilyenkor.
Aki nem inge ne vegye magára.
Úgy gondolom, az itt lévők azért teszik fel a kérdéseiket, mert ők maguk nem képesek megoldani az adott szituációt.Sok esetben,ahogy írtad ez a kommunikációval kapcsolatos. Sokan, köztük valamilyen szinten én is, tartanak attól, hogy kiközösítik őket. Az adott korosztály még iskolába jár, nekik fontos az, hogy mit gondolnak róluk az emberek, mert ezt nevelik beléjük, ezt tanulják el. Azok, akik viszont képesek magukat feltalálni, tisztában vannak azzal, hogyan segíthetnek magukon értelemszerűen nem tesznek fel itt kérdéseket.
Ha valaki fél valamitől, nem találkozott még egy adott helyzettel, az nem egyenlő azzal, hogy gyerekes. A gyerekes ember makacs, hajthatatlan és beszűkült látókörű, csak a saját igazát fogadja el.
Ha már párkapcsolat témába tetted fel a kérdés, halkan megjegyzem lassan 4 éve leszek együtt a párommal, és nem volt ilyenre gondom. De ez személyiség függő, van akinek ez nehezen megy, hiszen valahol el kell kezdeni, elsőre én is be voltam szarva, lefogadom te is. Ez így van jól, majd belejönnek. :D
18 éves lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!