Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor ment fel hozzátok a pasitok először? Kort is légyszi.15/L
Első barátom 17 évesen volt. Nem vittem a szobámba egyszer sem. Mindig kint találkoztunk. A szüzességem 19 évesen veszítettem el azzal, aki a mai napig is a férjem. Azaz a 2. barátommal.
33 / N
Nekem is van egy barátom.
Sanyinak hívják. Kb állandóan a sarokban kuporog, és mindig néz. Néha ijesztő tud lenni, de azért jóban vagyunk. A kedvenc filmje a madagaszkár pingvinjei.
Mindig érdeklődve nézi, ha bekapcsolom neki.
Hozzám 2 hónap múlva. Bemutattam a családomnak, beszélgettünk velük, majd a szobámban is, meg filmeztünk. Nem feküdtünk még le:)
18/L
Szerintem a filmnézést meg se említsd neki. Mindannyian tudjuk, mekkora félreértések támadnak ebből.
15 éves vagy és nem rég jártok......Mi a franc az esedékes?
Köszönöm a válaszokat, a második kicsit fura volt. :D
Negyedik válaszoló: mondtam hogy semmi rosszra nem kell gondolni, szimplán feljönne hozzánk valamikor és ennyi. Eszemben sincs lefeküdni vele vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!