Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fura és miért csinálja a barátnőm, hogy ha mondom neki hogy szeretem valahogy soha nem reagál, nem mondja hogy ő is, ő még soha nem mondja nekem hogy szeret?
En is ilyen vagyok. Nehezen mondom ki h "szeretlek" leginkabb csak irasban. A szeretetemet cselekedettel tukrozom, nem szoban. Egyszeruen nekem ez kinos es kisse szegyenlos is vagyok.
Lehet h a baratnod is ilyen. Ha meg vagyatom akkor szerintem nincs mitol felned.
Sokféle ember van, nem mindenki mondja ki ezt gyakran. Ha nem érzed, hogy gond lenne, a helyedben nem aggódnék.
Persze megkérdezheted őt is.
Miért kéne gyakran mondogatni, ha viselkedésével ezt támasztja alá?
Ha állandóan ezt hajtogatá, az lenne a kérdés: azért monndogatja, hogy önmagát is meggyőzze?
Na jó azért valljuk be. 1éve még egyszer sem mondani a párodnak,hogy szeretlek.😕Nekem ez a fura. Én ezt nem tudom elképzelni,hogy ne mondjam azt, hogy szeretlek. Mindig mondom. Persze nem hajtogatom,hanem tényleg így van.
De ez tényleg biztos emberfüggő. Ha a viselkedésével mást mutat,akkot ne aggódj. Tényleg. Vagy a legjobb,amit már tanácsoltak,kérdezz rá! 19L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!