Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van minden második tini lánynak idősebb párja?
Igazából nekem is egy 22 éves barátom van már 3 éve lassan.Nincsen köztünk semmi probléma,megértjük egymást.
De mostanában mindig látom az utcán a 13-14 éves lányokat akik 19-20 éves fiúkkal(lassan férfiakkal)vannak együtt.
Engem ez sosem zavart,semmi bajom vele.
Csak érdekel,hogy miért is van ez.
A válaszokat előre köszönöm!
Ui:Én is egy 14 éves lány vagyok.
Végre egy értelmes válasz!
Köszönöm!
Igen,de rám igazából egy rossz szót nem tudsz mondani.
Mivel egy barátom van és volt.
Vele tudok értelmesen,komolyan beszélni akármiről.
A velem egykorú fiúkkal nem jövök ki jól.
Sőt még csak bulizni,szívni,inni se járok el sehova.
Ha megyünk a párommal valahova esetleg akkor megiszunk esetleg 1-1 pohár bort.
Szóval velem tulajdonképpen semmi gond sincsen,hiszen le sem feküdtünk.
Az már más kérdés,hogy téged miért is zavar?
Na, egy 14 éves kislány ne igyon alkoholt!
Egyébként a srác elég beteg lehet, hogyha 19 évesen összejön egy 11 éves kislánnyal!
Jesszus, 8 év van köztetek!
Nemrég feltett egy kérdést valaki, ami az volt, hogy vannak e még normális kamaszok... Ezekszerint nincsenek(tisztelet a kivételnek!). Kíváncsi leszek, hogy hol leszünk 100 év múlva...
Egyre jobb most meg még "iszok"is.
Csak annyit mondtam nagy ritkán 1 pohár bor.
Amitől sem részeg nem leszek sem pedig alkoholista.
De érdekes,itt véleményt adtok és nem választ a kérdésemre.Mindenről van szó,csak arról nem.
De most őszintén, milyen választ vársz?
Általában vagy azért, mert ez a ”menő”, vagy azért, mert a lányok tényleg hamarabb érnek és egy szerető férfira vágynak, akik sok mindenben tapasztaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!