Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már egy ideje titokban együtt járok a tesitanárom lányával, nemrég le is feküdtünk. Hallottam, hogy ma megtudta az apja, holnap lesz vele tesiórám. Mire számítsak szerintetek?
Gyerekek... vért izzadtam.
Mondta a tanár négyszemközt az óra előtt, hogy szeretné felmérni a teljesítményem. Oké, hát mit tudtam csinálni...
Az osztályban mindenki más röpizett a terem másik végében, mi meg félrevonultunk és kábé mindent végigcsináltatott: fekvőtámaszok, felülések, négyütemű fekvőtámaszok, bordásfalra húzódzkodás, kötélmászás a plafonig, lengőgyakorlatok a korláton, teremkörök futtatása klasszikusan, térdemeléssel, sarokemeléssel, indiánszökdeléssel, szökdécselés egy-egy lábon faltól falig, stb...
Persze dupla tesink volt egymás után.
Konkrétan az összes eddigi bűnömet megbántam. Nem izzadságfoltos lettem a végére, hanem már egyszín víz volt az atlétám, teljesen kikészültem.
A második óra végefelé, a lánya állította le, mert még korábban megbeszéltük, hogy a tesi után találkozunk és együtt megyünk haza. Kiabált vele egy sort, hogy ez rohadtul nem vicces és fejezze már be, és akkor mondta a tanár, hogy jólvan, elég lesz, mehetek öltözni.
Aha... úgy remegett kezem-lábam, hogy csak simán kifeküdtem a padlóra. A tanár ott hagyott minket és a lány támogatott ki az öltözőbe.
Azt hiszem holnapra mozdulni sem fogok bírni. De szerintem örülhetek, hogy még ennyivel megúsztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!