Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire gáz, ha egy 13 éves lány a barátjánál alszik (vagy fordítva)?
Figyelt kérdés
Hozzátenném, hogy semmi OLYAN nincsen!2017. febr. 13. 17:24
11/14 anonim válasza:
Tökmindegy, akkor dug mást melletted, míg téged nem lehet.
Bár én össze se jönnék ilyen kislánnyal, mert 3-4 évig várna a fene.
12/14 anonim válasza:
Szerintem nem gáz! Én 11 éves voltam amikor az egyik otthoni unalmas szilveszterezéstől kidőltem mert annyira unalmas volt hogy bealudtam és reggel úgy ébredtem hogy az akkori ,,barátom" (azért rakom idézőjelbe mert akkor ugye nem volt semmi csók meg semmi ami esetleg ,,járásra" utal) mellettem aludt. Most 16 éves vagyok és egy aranyos emlékképként tekintek rá.
13/14 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti, ha nem tudsz 3-4 évet várni, akkor neked csak arra kellenek a lányok, hogy megdugd Őket, mégcsak nemis tiszteled Őket! Ha nem tudod megérteni azt, hogy Ő még nem áll rá készen, fél, stb., akkor te egy undorító ember lehetsz! És még csodálkozik néhány ember, hogy nincs normális barátnője! Képzeld el pont azok a normális lányok, akikre várnod kell 3-4 évet és nem azok, akik 1 hónap járás után megdugatják magukat!
2017. febr. 15. 05:01
14/14 anonim válasza:
Ismerősömnek volt egy csaja 3 évet várt, aztán kiderült hogy másfél éve csalja "a szűz csaja" őt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!