Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Két héttel ezelőtt a féltestvé...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két héttel ezelőtt a féltestvérem (akivel alig tartom a kapcsolatot) átjött hozzánk (a pasim nem volt otthon) és azt mondta hogyha nem fekszem le vele akkor meg fog enni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én meg azt hittem hogy poénkodik és elküldtem, de ő nem akart elmenni. Levette a gatyáját és alsó nem volt rajta. Én meg bezárkóztam a fürdőszobába. Közben haza jött a pasim és azt hitte lefeküdtem vele. De ez nem igaz. A féltestvérem amúgy lány. Mondtam a pasimnak hogy semmi nem történt de ő ezt nem hiszi el. Mit tegyek? Nem akarom elveszíteni
2017. febr. 11. 17:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez elég fura, most akkor te fiú vagy vagy lány? Ha ez valóban így történt akkor ez nagyon durva, szólj a szüleidnek.
2017. febr. 11. 17:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Lány vagyok
2017. febr. 11. 17:28
 3/4 anonim válasza:
100%
késeld meg, azt nem lesz több ilyen gondod
2017. febr. 11. 17:31
 4/4 anonim ***** válasza:
78%
Tuti kamu kérdés
2017. ápr. 25. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!