Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öngyilkos. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A barátom öngyilkos akkar lenni mit tegyek?2017. febr. 8. 20:18
11/11 anonim válasza:
Én már adtam ezzel fenyegetőző ember kezébe kötelet, és felajánlottam neki egy masszív gerendát... Hmmm, valahogy egyből nem akarta megölni magát.
Egyébként szólj a szüleinek, aztán szakíts, de tiltsd is le mindenhonnan, hogy még véletlenül se zaklathasson.
De ez csak kamuduma, érzelmi manipuláció, nem lesz öngyilkos... ha meg mégis, hát természetes szelekció. Nem tudom sajnálni az ilyen gyökereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!