Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem ír vissza? 😣...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír vissza? 😣 Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Legtöbbször (kb. mindig) ő kezdemémyez. Olyankor jókat beszélgetünk. Viszont egyszer gondoltam, hogy nekem is kéne, ezért ráírtam, de nem válaszolt, pedig látta.:/ Ezután kicsit elbátortalanodtam, nem tudom, hogy mit akar. Egyszer ő kezdeményezett, jól el is beszélgettünk, mire kérdeztem valamit, amire nem válaszolt. Most várjam , hogy ő kezdeményezzen, vagy mit csináljak? Nem értem miért csinálja. Így meg gáz, hogy nem válaszol.

Köszönöm előre is a válaszokat

16/l

2017. febr. 8. 18:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Mennyi idő telt el azóta,hogy látta ? Mert ha még nem sok akkor lehet majd később válaszol. Ha több napja akkor meg jobb ha leszarod és tovább lépsz !
2017. febr. 8. 18:09
 2/8 A kérdező kommentje:
pár óra telt el azóta
2017. febr. 8. 18:12
 3/8 anonim ***** válasza:
A pasik ilyenek legyen az fiatal vagy idősebb, ha foglalkozol vele leszar, ha meg nem foglalkozol akkor meg nyomul !
2017. febr. 8. 18:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy valamiért nem tudott válaszolni és majd ezután fog. De ha több napig nem válaszol akkor szard le .
2017. febr. 8. 18:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele, van még száz másik fiú.
2017. febr. 8. 18:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy más dolga van. Hadd végezze el a dolgát, aztán majd, ha akar, ír később. Nem kell mindig elvárni a másiktól, hogy azonnal írjon vissza.
2017. febr. 8. 18:29
 7/8 A kérdező kommentje:
másoknak ez idő alatt már írt
2017. febr. 8. 19:25
 8/8 pandacornis79 válasza:
100%
a fiúk nem tudják hogy mi ilyeneken is kiakadunk. De egyszer menj bele abba a témába, hogy te utálod ha nem írnak vissza? akkor talán majd visszaír
2017. febr. 8. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!