Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogyan oldjuk meg?
Figyelt kérdés
A barátommal 300km-re élünk egymástól. Nagyon szeretem..de iskola miatt nem tudunk össze költözni! És mivel tanulás, tanulás, tanulas0
van, nem tudunk sokat találkozni, egy évben 2x-3x.. a szexet hogy lehetne meg oldani? Kérlek segítsetek! Én még ilyen helyzetbe nem kerültem! Valaki, aki ezt így meg tudta oldani? Régebben akár most? Előre is köszönöm, 17l
2017. febr. 6. 23:01
1/10 anonim válasza:
szoval 3x latjatok egymást egy évben és neked a szex a legnagyobb problémád? xd
2/10 anonim válasza:
Istenem, ez a szexéhesség...Én is majdnem csak fél évente fogom látni a barátomat még pár évig, de nekem érdekes módon nem ez az első gondolatom, hogy milyen jó lenne lefeküdni vele, hanem hogy mennyire hiányzik az ölelése, hogy személyesen beszélgessünk...
3/10 A kérdező kommentje:
Igen persze fontos..de én normálisan kérdeztem. Ti meg f aszoskodtok.
2017. febr. 6. 23:07
4/10 anonim válasza:
Hát szerintem jobb ha szétmentek...a távkapcsolatok sosem működnek...fiatal vagy még..
6/10 A kérdező kommentje:
Anyukad a ribizli.
Viccesek vagytok h fszt se tudtok rólam de a pofikátok nagy xd
2017. febr. 7. 07:13
7/10 anonim válasza:
Mégis milyen választ vársz, kislány? Évente kétszer tudtok találkozni, akkor mégis hogyan kefélhetnétek gyakrabban? Teleportálás még nem működik.
8/10 anonim válasza:
Kérdező, ne merészelj mást leanyázni... ha ezt nekem mondod a szemembe, szájon is váglak érte.
Eggyébként évi háromszor találkoztok, komolyan? Hát, veled! lehet, hogy csak ennyiszer, de tuti dug valaki mást, és csak hülyít téged.
De ez nem kapcsolat, ez egy fos.
9/10 anonim válasza:
Napi egy kígyóuborka...de felküldeni aztán rendesen
10/10 A kérdező kommentje:
Anyádnak küldöm fel rendesen :)
2017. febr. 7. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!