Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúkat mivel lehet meglepni? Mert míg pl. A fiú hoz rózsát stb. Addig a nő mit adhat csinálhat meglepetésnek (Nem feltétlen szexel kapcsolatos dologra szeretnék tippeket.1-2 az is lehet de nem az most a fő)?
az a baj h a lányok elég jól lehet általánosítani
a legtöbbünk szereti a virágot a csokit ilyeneket...jó van aki nem de azért ez egy elég általános
viszont a fiúknál már más a helyzet... én nem is tudok olyan dolgot mondani ami azért a legtöbbre vallna hogy szereti...talán a foci meg a forma 1 bár ez se igaz mert ismerek nem is egy fiút aki utálja... bocsi nem tudok segíteni de ez engem is érdekelne :) amúgy szerintem ha igazán ismered akkor tudod mit szeret és akkor valami olyasmi jellegű dolgot csinálhatsz, vehetsz neki :)
egy csokival is el lehet intézni, a fiúk is szeretik.
vagy ha ismered mit szeret, akkor valami azzal kapcsolatosat. nem lehet általánosan mondani, mert van olyan srác, aki szereti az autókat, meg van olyan aki a váltót sem ismeri fel. ugyan ez focival, pl én is utálom a focit, nézni meg pláne. nem tudna lenyűgözni egy focimez ajándékba stb. de a forma 1-ért sem vagyok oda, pedig nagy autób_zi vagyok, de a kis 1.6os v6 gokartok nem fognak meg. de ha egy lány meglepne egy BMW E39 játékautóval, oda lennék meg vissza.
tehát a lényeg: ha tudsz személyre szabottat akkor adj. egy csoki sem rossz ha mindenképp adni akarsz, de az se gond ha nem adsz semmit szerintem.
Szerintem azt altalanossagban el lehet mondani,hogy egy meglepi ebednek ugy tudunk orulni mint a lanyok pl rozsanak.
Ha tudod mi a kedvence,fozz neki.odaig lesz erte :D 19/f
jaaj, ha valaki a forma-1gyel kapcsolatosan adna valami, ott helyszínen kérném meg a kezét.
ezek 1.6l v6, de 700kilósak, és 1000lóerősek, 1500kilónyi leszoritoerövel, 0-100 2.5mp.
0-200. 5.5mp
0-300. 12mp
minden fiu szeret valamit, lehet a másik bmw függő vagy foci... facen sok minden látszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!