Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagáljam le értelmesen ha barátnőmet zaklatják és beszólogatnak neki a suliban?
A párom 17 éves én 19 vagyok. Tök véletlenül tudtam meg hogy mi megy náluk a suliba. Ő egy ritka szép lány és igen sok hódolója akad meg rosszakarója is.
Amikor ma elé mentem a sulijához és éppen megöleltem és megcsókoltam még mondta, hogy gyorsan visszaszalad valamiért a barátnőjéhez. Visszament 1 percre majd mikor jött felém kiordítottak neki a srácok az ablakból, hogy "DE MEGB@*NÁLAK, GYERE VISSZA, DE JÓ A S**GED". Én meg oda mentem, hogy mi a f***z bajod van? Mire csak röhögtek hogy jaj semmi ám majd becsukták az ablakot, barátnőm meg elrángatott, hogy hagyjam őket menjünk inkább. Én meg egyből kérdeztem, hogy mi volt ez? És kiderült, hogy "mindig" ez van, beszólogatnak neki főleg ezek a srácok de még jó páran ilyen tiszteletlenek vele, ő meg nem az a típus aki visszaszól.
Azt mondta nem zavarja -ez nyilván nem igaz- megszokta már had irigykedjenek. De engem mégis nagyon zavar, és meg akarom ezt oldani. Akkor ott legszívesebben eltörtem volna a kis suttyók koponyáját de nem akarom leégetni a barátnőmet vagy, hogy őt később elővegyék, hogy a pasija megveri a diákokat a suliban. Mondtam neki, hogy bemegyek és elbeszélgetek velük de egyből mondta, hogy "NE NE NE NE" ő ezt nem akarja. Most mégis akkor, hogy lehet ezt felnőtt ember módjára lereagálni? Azért nem állapot, hogy ilyeneket kiabálnak utána az utcán az iskola előtt. Arra gondoltam még, hogy esetleg suli után "elcsípem" az egyik srácot és finoman elbeszélgetek vele, hogy nagyon csúnyán megbánja ha nem áll le vele, erről nem is szólnék barátnőmnek, talán ez eddig a legjobb ötletem. Szerintetek mit kéne tennem?
Aranyos vagy, hogy így aggódsz miatta, és tényleg elék köcsögök ezek a srácok, de szerintem ha a barátnőd azt mondta ne, akkor ne. Lehet csak rontanál a helyzeten, és utána neki kéne mindennap ott lennie a suliban..
16L
Sajnos tényleg neki kell megoldania. Ha azt látják hogy a fiúja intézkedik, gyengének fogják tartani és még jobban rászállnak.
Ha végül mégis nekikmész szólj nekem is. Hányingerem van a hasonlóaktól akik képtelenek tisztelettel kezelni egy lányt.
Igenigen, hidd el, hogy a barátnőd inná a levét, aztán majd azt is el akarja előled titkolni, nehogy mégegyszer megcsináld. Higyj nekünk, hagyd őket, éretlen kisfiúk. Annyit tegyél, hogy tereld el a barátnőd figyelmét erről, ne beszélj neki erről, de ha ő mond valamit erről, természetesen hallgatsd meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!