Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Unalmas vele a beszélgetés?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unalmas vele a beszélgetés?

Figyelt kérdés

Mostanában kezdem észrevenni magamon, hogy amit barátnőm ír chaten (például dejó megint táncolni fogunk, aztán erről áradozik a tánc napjáig, tök jó volt a próba, stb, ilyenekre gondolok) ez engem egyszerűen hidegen hagy / nem érdekel vagy nem tudom, legszívesebben ennyit írnék rá, hogy oké, jó..más dolgokról eltudok vele beszélgetni de vannak dolgok amik engem nem érdekelnek, ez azért van mert kezdek kiszeretni belőle vagy nem tudom, minden mondata után kb nevetős fejeket ír, amivel már kivan a **om néha mert nem is vicces a mondandója/ egyáltalán nem illik a mondat végére..

Viszont amikor nincs fent hiányzik , de ha hazaér suliból pl várom, hogy beszéljünk de ilyen dolgokról egyáltalán nincs kedvem beszélgetni vele.. Mitől van ez? kezdem megunni a barátnőm vagy fogalmam sincs..

2017. jan. 25. 16:43
 1/3 A kérdező kommentje:

A kezdek kiszeretni belőle azt kérdésnek akartam, nem kijelentésnek bocs :)

Egyébként most lettünk 1 évesek.

2017. jan. 25. 16:55
 2/3 anonim válasza:
Nem tudom hány évesek vagytok, gondolom tinik, a kategóriából. Egy kapcsolatban illik meghallgatni a másik örömeit, bánatát, még ha annyira nagyon nem is érdekel, de mivel társak vagytok, így természetes, ha egymással osztjátok meg a napi történéseket. Szerintem belefér, hogy áradozik kicsit olyasmiről, ami téged annyira nem érdekel. Kérdezz vissza 1-2-t, hogy lássa érdeklődsz aztán tereld másra a szót. De ha meg annyira zavar és annyira hidegen hagy mi történik vele, akkor meg kevés értelme van a kapcsolatnak...
2017. jan. 25. 17:00
 3/3 A kérdező kommentje:

Érdeklődök meg visszakérdezek ne hidd azt hogy nem :D Csak elgondolkodtam kicsit és fejembe jött hogy azért van -e mert lehet kezdenek enyhülni az érzéseim csak nem veszem észre :D

amúgy ő 18 én 20 vagyok.

2017. jan. 25. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!