Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok! Milyen fiúk mellett...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen fiúk mellett tudnátok elképzelni magatokat hosszabb ideig? (rendhagyó kérdés)

Figyelt kérdés

Vonatkoztassunk most el a magasság/súly dolgoktól, tegyük fel, hogy adott egy néhány évvel idősebb egyetemista fiú, aki első látásra nem rossz, kiderül, hogy nincs barátnője és ismerkedtek, aztán össze is jöttök.

Megjelenés és jellemzők:

- Milyen megjelenésű fiúkhoz vonzódsz? Egyszerű elegánsabb, vagy esetleg ez a bő pólós-piros magasszárú cipős fiatalosabb? Borosta tetszik, vagy borotválkozzon? Milyen frizurák tetszenek?

- Mire kapod fel a fejed, ha beszélgettek, és érdeklődik valami iránt? Anime? Kocsik? Pszichológia? Vízvezeték-szerelés? Bármit írhattok, kíváncsi vagyok.

- Mennyire nézitek el, ha iszik? Nyilván nem minden nap, hanem pl.: hétvégén, és nem rosszullétig.

- Mennyire legyen kimozdulós? Jó az, ha minden hétvégén több helyre is mentek, vagy inkább az együttalvás, közös sorozatnézés tetszik?

Viselkedés a kapcsolatban:

- Mennyire legyen érzelmes, ragaszkodó, bújós? (Ésszerű keretek között értem, tehát amikor a pénztárnál fizetsz nem hajol be közéd és a kasszás közé, hogy megcsókoljon.)

- Mennyit beszélhet az érzéseiről, hogy még férfiként tudjatok rá nézni? Hogyan fogadnátok, ha NEM manipulatív céllal, de sírna, ha rosszul érzi magát (elkeseredettnek, magányosnak, meg nem értettnek)?

- Milyen viselkedés keltené bennetek azt az érzést, hogy "igen, őt soha nem fogom elhagyni"?

- Hogyan fogadnátok egy olyan problémáját, ami már "felnőttesebb", pl.: munkahelyi nézeteltérés? Annak ellenére, hogy nem értitek teljesen, meghallganátok, megpróbálnátok megérteni, vagy ezzel már hagyjon békén?

- Hogyan kezelje, ha beszól neked az utcán egy két-háromfős társaság? Tegyük fel, kés van náluk, és mondjuk odaszól, hogy "de nagy bulád van, csaje!" Mi a megfelelő reakció a sráctól?

- Mennyire számít az, hogy milyen helyen él? WC, fürdőszoba, fűtés, sütő, ágy, internet, tető, zárható szoba van. Ezeken kívül.

- Hogy álltok a tárgyi ajándékokkal? Lepjen meg néha-néha egy csokor virággal, vagy inkább a hétköznapi, pénzben nem mérhető, átélhető dolgokat tudjátok értékelni? Nyilván ha elmentek valahová, alap, hogy ő fizet. Ajándékozásról van most szó.

- Mennyire lennétek türelmesek, ha az első néhány alkalommal nehezen menne neki a szex? Mindig állna neki, kivéve akkor amikor kellene, stresszes, izgul stb. Ráunnátok 8-10 próbálkozás után, vagy bíznátok benne, hogy ha szeretitek egymást akkor később akár a Holdra is fellő titeket, olyan jó lesz vele?

Előre is köszönöm a tartalmas, részletes válaszokat!

2017. jan. 24. 22:01
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:

(Az előző vagyok)

Az 1. ponthoz még annyit, hogy én is a hosszabb hajú fiúkat szeretem jobban. Főleg ha göndör. :) De ez nem befolyásol semmit, csak jó ránézni. :D

2017. jan. 25. 02:15
 12/49 A kérdező kommentje:

Jó reggelt! Köszönöm szépen a ti válaszaitokat is!

Az eddigi három válasz arra enged következtetni, hogy:

- inkább elegánsabb öltözködés, mint "bő nadrág, buda fckn pest sapka és air max" (pontosan erre voltam kíváncsi, hogy ez tetszik-e a lányoknak, de én nem tudtam ilyen tökéletesen megfogalmazni, mint a 17 éves lány :D)

- a sokat olvasó és az érzelmes, bújós fiúk előnnyel indulnak

- nem kell állandóan vinni mindenhova, hiszen nem a lányom, hanem a barátnőm

- nem gond, ha nagy nyomás hatására sír, ez emberi dolog, a lányok vevők a komoly problémára is, amit nem biztos, hogy értenek

- az a legjobb, ha nem csinál semmit olyan emberek sértegetése esetén, akiknél lehet, hogy kés is van

- a rend és a tisztaság többet jelent, mint a designer bútorok

- emlékezetes közös pillanatok > tárgyak

- a szex társasjáték, szóval akár 8-10 alkalom után is lehet együtt próbálkozni, hogy a fiú (vagy mindkét fél) elengedhesse magát

Jöhetnek másoktól is a vélemények, akár erősítik, akár cáfolják az eddigieket.

2017. jan. 25. 07:53
 13/49 anonim ***** válasza:
89%

Megjelenès ès jellemzők:

Ami leginkább tetszik, azok az ingek egy fiún, pláne ha mondjuk fekete, farmerrel, de valahogy mègis lazán áll neki. Ugyanakkor a bőpulcsikat is nagyon szeretem egy srácon, vagy valamilyen dzseki, tehát elèg szerteágazó ilyen tèren ami tetszik.

A borosta mèg elmegy, de leginkább azt szeretem ha borotválkozik.

Hajnál nálam annyi számít, hogy ápolja, nem kell úgy belőnie minden reggel hogy egèsz nap csillogva áll, ès ha egy hajszál elmozdul rohan a mosdóba csekkolni, hova kell mèg zselè. Ami leginkább tetszik az az, ha hagyja hogy beletúrjak, tehát hosszúságnál az amibe egy kicsit belelehet markolni, finoman lehúzni hozzám, stb. De szerintem egy hosszú haj sem áll jól egy fiún, de persze vannak kivètelek, vannak akiknek pont az jön be, úgyhogy ez csak egyèni vèlemèny.

- Mindenről szívesen hallgatom, ha tetszik nekem, akkor nyilván az is, amit szeret. Persze jó, ha van közös tèmánk. Èn èrdeklődöm amit Te is említettèl, a pszichológia, vagy sport, irodalom, egyèb dolgok iránt.

2017. jan. 25. 10:21
 14/49 anonim ***** válasza:
89%

13#as vagyok, vèletlenül rányomtam a küldèsre mert akadozott a telefonom, akor folytatnám ahol abbahagytam:

Az jó, ha kimozdulós, vannak barátai, mèg el is járhat hètvègente, de azt már nem szeretnèm, hogy ezt helyezze előtèrbe, ès inkább menjen el a haverokkal inni, minthogy mondjuk velem legyen, de szerintem ez èrthető.

Mikor hogy, örülök egy sètának a városban a kivilágított főtèren, korcsolyázásnak, de ugyanakkor egy csendes filmnèzès is tökèletes lehet.

Viselkedès egy kapcsolatban:

Van egy határ, pèldául ne sírjon többet, mint èn. Jó ha bújós, de èn pl nem szívesen csókolók meg, ölelgetek valakit olyan közteseren, ahol rengeteg az ember (vannak kivètelek ez alól is persze).

- az a jó, ha kèpes nekem megnyílni, beszèl az èrzèseiről, ha sírni kezd, akkor megölelem, próbálom feldobni, megnyugtatni, ugyan akkor azt elvárom (ha lehet így fogalmazni), hogy ha nekem van valami lelkicívódásom, akkor azt ő is meghallgassa, ès ha máshogy nem, de öleljen át mondja azt, "minden rendben lesz". Na persze nem pontosan így, de a lènyeget èrted :).

- Az, ha magabiztos, határozott, ugyanakkor kedves, " szelíd", gondoskodó, ès őszinte. Ha lehet vele bármiről beszègetni, kínos csönd nèlkül beülni valahova, ha megfogja a kezem, ès èrzem, hogy nem engednè el, mellette biztonságban vagyok, ő megvèd.

- Ha ilyen problèmája adódik, az a minimum hogy meghallgatom, próbálok segíteni, tanácsot adni legjobb tudásom szerint, de mindenkèpp mellette állnèk.

- Ha ilyen adódna, akkor nme várom el, sőt. Hogy odamenjen, ès neki álljon verekedni, vagy visszaszólni, bhven elèg ha csak kihúzza magát, jobban megfogja a kezemet, ès mondjuk ha èn állok azon a felen ahol közelebb van a társaság helyet cserèl velem.

- Valamennyire igen. Nekem fontos az, hogy ahol èl az nagyjából tiszta legyen, ès meglegyenek azok a dolgok amik kellenek egy kellemes otthonban, mondjuk tiszta ruha, edènyek, kaja a hűtőben, stb...

-Nem ragaszkodom a tárgyi ajándèkokhoz, bőven elèg nagyon ritkán mondjuk èvi egyszer valentin napon egy csokor virág, jobban örülök egy egy közös èlmènynek, tèlen korcsolya, vagy bármikor egy mozi, jellemes piknik, vacsora, kirándulás, filmnèzès...

- Ezt az utolsót nem válaszolom meg, mert mèg csak 15 vagyok ^_^.

2017. jan. 25. 10:38
 15/49 anonim ***** válasza:
87%

Nos...

- megjelenés mindegy... nyilván ne legyen lompos, szakadt, koszos. Jo, a sportosabb/ farmer-polo inkább bejön. Borosta okés (párom szakállas), és haj álljon jol neki (barátom pl. borotvált, nem zavar, neki jol áll).

- beszédtémákban mindegy, bár a könyvek, filmek inkább passzolnak, de politikán ésés valláson kibül bármi jöhet (jo, ne legyen ostoba, azt nem szeretem).

- hát, ha mindkettönknek vnk kedve, akkor túrázzunk, de az összebújós hétvége sem rossz, idotol is függ, itt gyakran nem lehet elöre tervezni, napon belül is változik az idő, hát még kantononként.

Viselkedés:

- bujos okés, de legyen szabad tér is

- a sirás nem zavar (ö is ember), elöfordul, nem kell kösziklának tettetnie magát, nem attol férfi a szememben

- a mhelyi gondjait meghallgatom (meg bármit), aztán probálok megoldást javasolni, ami néha sikerül is :)

- ha utcán beszolnak (itt, Svájcban nem), akkor meg tudom magam védeni, de ha mégsem (anyázik a másik), ne álljon le höbörögni (bár ö egy mondatával legyőzi a másikat, esélyt sem ad további lázongásra - már volt példa rá), meg akarja a fene, hogy esetleg a Spitalban kössünk ki mindketten

- lakás nem számit, most egy kétszobás béreltben élünk, meleg, viz van, de ágyként pl. a matrac is kényelmes (szexre meg ott az asztal;) :)

Egylb:

- ajándékoknál inkább az élményeket részesitem elönxben (virág elszárad), na meg a CSOKIT :), de azt hetente kapok (ugyis közösen esszük meg), meg én is sütök-fözök a kedvencét

- szexnél azért x idö után marha frusztráló, ha nem áll rendesenn (exnek soha nem volt rendes erekcioja, csak kinszenvedve, áh...), de ha átmeneti, akkor persze, segitek leküzdeni a gátlásokat... páromnak ilyen baja nincs, hálisten, de ha lenne, sem fordulnék el, hanem megoldást keresnénk közösen (de ö os tegyen érte, pl. vizsgálat, hofy mi áll a háttérben, ne tölem várja csak a csodát).

27n

2017. jan. 25. 14:48
 16/49 anonim ***** válasza:
92%

Na. Mondtam,hogy írok. 2-es vagyok. A 19L.:).

Szóval. Kezdem...

A megjelenés? Hm. Nem pont ez határozza meg. Mert valakinek kifejezetten jól áll,ha elegánsabb. Más meg pont úgy néz ki jól,ha laza stílus. A lényeg az,hogy amit hordasz az önmagad legyen. Ne mert ez csinos,vagy mert más is így jár,meg ez a divat. Én nem bánom,ha valaki egy kicsit furább és önmagát adja. Frizura? A hosszú nem jön be. Meg a kontyos. Kis konty,ami most a divat. Meg a borosta is. Valakinek jól áll,valakinek nem. De ápolt legyen. Ne egy nagy szakáll.

Alkoholfogyasztás. Ellnezem. De írtad,hogy nem lerészegedés. Tehát elfogadnám bizonyos keretek között. Az ittas állapotért sem rajongok szóval,tényleg ne igyon sokat az illető.

Az eljárás meg. Mindegy. Szívesen vagyok otthon is meg társaságban is.

Viselkedés:

Én szeretem azt,ba érzem,hogy kellek annak a fiúnak. Tehát legyen ragaszkodó. És hát én bújós vagyok,szóval nem baj,ha szívesen átölel és magához szorít. Valamint én azt sem bánom,ha megcsókol a kasszás előtt. Én nem bánom. Hogy is mondjam. Tettszik,ha valaki vehemensebb. Persze ésszerű keretek között,de nem baj,ha dominánsabb.

És az jó ha beszél az érzéseiről. És én is tudok neki. Nem baj tehát,ha érzékenyebb. Egyáltalán.

Ezt így nem tudom megmondani,hogy mitől alakulna ki az,hogy igen őt nem engedem el. Ehhez időt kell tölteni valakivel. Jól kiismerni.

És persze,hogy elmondhatja a problémáját. Ezt el is várom tőle. Az őszinteséget. Ha bármi bántja vagy van akkor ossza meg velem nyugodtan.

És álljon ki a lányért,ha baj van. Viszont! Ha nincs esély a győzelemre egy esetben inkább meneküljünk el,mint holtra veresse magát. Azzal engem bánt. Én aggódok érte.

Hogy milyen helyen él? Semennyire. Komolyan. Egy viskó is elég nekem. De legyen mindig mellettem. Értsen meg,legyen törődő,hűséges és szeressen. Olyan kell akivel boldog lehetek. Nem pedig,aki mutogatni akar a többi pénzes haverjának.

Romantikát szeretem,szóval ha meglep valamivel az nem baj. Viszont nem kell,hogy pénzen vett legyen. Elvihet akár sétálni is egy jó helyre. De ketten leszünk és együtt. A meghitt kettesben lévő pillanatok a legjobbak.

A szex. Hát azért egy idő után adja meg a kellő kielégítést. De nem baj,ha eleinte nem megy. Viszont nem szeretek kielégítetlenül maradni sokáig.

Jah és ezt nem írtam,de fontos,hogy ha barátokkal vagyunk akor is számítsak neki és figyeljen rám. Ne pedig csak a haverjaira.

2017. jan. 25. 21:05
 17/49 anonim ***** válasza:
Ezek nagyon jó kérdések és válaszoli is fogok rájuk, csak már holnap, mert most megyek aludni már. Elgodolkodtató :)
2017. jan. 25. 21:06
 18/49 anonim ***** válasza:
xD
2017. jan. 27. 16:29
 19/49 anonim ***** válasza:

-Nekem inkább az egyszerűbb öltözködésű fiúk fognak meg.

-A borosta is és a borosta nélküli fiuk is tetszenek. Amelyik jól áll neki. De inkább a borostás.

-Igazából a frizurára is ugyan ezt tudom mondani hogy amelyik jól áll neki, de ha konkrét kell akkor hasonló mint Dylan O'Brien-nek.

-Ha fényképezésről van szó, vagy rajzolás, sport. Most csak ennyi jutott eszembe.

-Nem igazán preferálom azt ha valaki iszik, de ha nem seggrészegre, tehát eszméletvesztésig, hanem mértékkel és ritkán az rendben van.

-Mindkettő. Néha jó kimozdulni is, és néha pedig az hogy otthon összebújva. Eggyütt aludni. Tehát azt mondanám hogy vegyesen.

-Nekem tetszik ha érzelmes és bújós egy fiú, persze úgy hogy normális keretek között.

-Annyit beszélhet az érzéseiről amennyi neki jól esik neki. Nem zavarna. Az sem zavarna ha sírna, mivel néha ki kell adni magunkból.

-Hát ezt nem tudom hogy érted. De ha aranyos, és látszik hogy erdeklődik, és a viselkedése kultúrált. Jól lehet vele beszélgetni. Vagy néha kicsit zavarba jön. Na meg tisztességes, hűséges és ha ezeket látom akkor mondanám, de ez szerintem ezek az alapok.

-Valószinüleg ha látnám rajta hogy nem akar róla beszélni akkor nem nyaggatnám. Viszont ha azt látnám hogy beszélni szeretne róla akkor meghallgatnám, ha pedig nem értenē megpróbálnám megérteni. Megnyugtatni ha kell és tanácsot adni ha tudok.

-Erre a kérdésedre a választ nem tudom. De gondolkodom rajta és ha meglesz a válasz azt is leírom.

-Az hogy milyen helyen él az is számít hogy mennyi idős, mivel ha 16, 17 vagy 18 akkor azt mondom hogy nem annyira mivel a szüleié a ház. Persze az ö szobája azért legyen rendezett. Ha pedig idősebb akinek már külön háza van akkor legyen rendezett. Wc az legyen es tiszta legyen. Fürdőszobára is ugyan ezt mondanám. Fűtés hát sztem annak is kéne lenni, de ha nincs az se baj. Hát sütő az nem létfontosságú de azért jó ha van. Ágyra is azt mondom hogy legyen. Az internet pedig nekem mindegy hogy van e vagy sem. És tiszta legyen mint mondtam. Rendezet, de szerintem ezt is leírtam már.

-Ha van rá keret akkor nagy ritkán, jól esik az ilyen. De azt is nagyon tetszik ha szervez egy programot akár túra, vagy valami ilyesmi és arra megyünk.

És ha elmegyünk valahova nekem nem alap hogy ő fizet mert néha-néha én is kibirnám hogy én fizessek..

-Türelmes lennék vele. Egy idő után ugyis belejönne és nem minden a szex.

És bíznék benne. Nem unnék rá.

Ha van helyesírási hiba bocsánat érte, meg a gyatra fogalmazásért is.

16l

2017. jan. 29. 19:31
 20/49 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát, jó sokféle véleményt látni! :)

#19-es, félreértetted a lakással kapcsolatos kérdést. A felsoroltak mind alap dolgok, azon felül kérdeztem, hogy mit tartotok fontosnak.

2017. jan. 29. 19:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!