Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék orosz srácokkal ismerkedni? 20/L
Figyelt kérdés
Már elég régóta rendkívüli módon kötődöm az orosz nyelvhez, egy ideje tanulom is, és valamiért nagyon kíváncsi volnék orosz fiúkra, eddig minden orosz ismerosomet nagyon kedveltem. :)
Esetleg itt akad orosz fiú, aki ismerkedne?
2017. jan. 21. 19:22
4/12 anonim válasza:
Úristen 2,3,hogy lehettek ilyen rövid felfogásúak!? Én lány vagyok Ukrajnában élek. De akik erre vannak fiúk sokan tudnak oroszul! Kárpátalján muszáj tudni valamennyire legalább az egyik nyelvet! Sokan kinn élnek Magyarországon!Úgyhogy,ha van,aki rajtam kívül fennvan itt és fiú,biztos szerencsével jársz!
5/12 A kérdező kommentje:
4-es valaszolonak köszönöm a kedvességet! Én is ebben reménykedem! :)
2-es, 3-mas válaszolok... Valami kevésbé trivialis dolog, amit hozzáfűznétek? :/
2017. jan. 21. 19:48
6/12 anonim válasza:
Cyka blyat,idi nahuj,pizdec
Remelem megfelel,mehetunk szobara? :$
7/12 anonim válasza:
4-es válaszoló nem érti a poént :D
8/12 anonim válasza:
Sajnos nem hiszem, hogy tudnék segíteni, csak egy orosz családot ismerek személyesen. Én is tanulom a nyelvet, sok minden érdekel, ami orosz, jó lenne, ha lenne kivel gyakorolni.
Esetleg Vk-n nézelődtél már? Talán ott találnál oroszt, aki a közeledben lakik.
10/12 anonim válasza:
#9 teljes nevén Vkontakte. Közösségi oldal, hasonló mint a facebook, a posztszovjet államokban népszerűbb is, mint az fb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!