Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátnőm de egy másik lány nagyon tetszik mit tegyek?
Giotint javaslok használatra.
Ha tudnád mit akarsz nem csinálnád ezt, szeretem az ilyen kis éretlen barmokat, akik csak azért jönnek össze valakivel, hogy legyen valakijük, közbe meg ő maga se tudja, hogy mit is akar a kapcsolattól, mivel ha tudnád nem kérdeznéd ezt, javaslatom, hanyagold a párkapcsolatot, akkor inkébb keress egyéjszakást és legyél el velük vagy pedig nőj fel!
Oke, lelehet pontozni, de szerintem normalis a ketely, a bizonytalansag. De egy kapcsolat pont attol szep, hogy ezeket a hullamvolgyeket is kibirja.
Velem is volt ilyen, hogy egy srac nagyon kedves, aranyos volt stb, mig nekem ott volt a parom...nehez volt, de nehany het utan leraztam a sracot. Egyaltalan nem bantam meg, es utolag nezve buszke vagyok magamra!
Plusz ne feledd: nem ismered a lanyt. Lehet, jelenleg nem hinned el, hogy lehet rossz oldala is (oke, hogy regota ismered, de egy kapcsolatban maskepp viselkedik az ember). Szerintem a baratnodet valaszd! Ha meg nem jo vele, akkor szakitsatok. De ne egy jott-ment lany miatt...mert hidd el, sok ilyennel fogsz meg talalkozni, nem csak ebben a kapcsolatodban ertve, hanem ugy az eletben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!