Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti hogy reagáltok arra ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy reagáltok arra ha valaki mindenki szerint szemét/bunkó/önelégült de veletek viszont nagyon kedves?

Figyelt kérdés

Fiúról van szó a kérdésben. A legtöbb ismerősöm nem bírja vagy kifejezetten utálja mert szerintük bunkó és nagyképű. Ha egy társaságban van veletek akkor nem lehet olyan, hogy nem neki van igaza, aki nem szimpatikus neki vagy veszekszik vele azt nagyon megtudja alázni. Az illető egyáltalán nem buta sőt. Viszont velem teljesen más, persze nekem is szokott néha beszólogatni de inkább csak viccelődik velem nem sértő. Ő nagyon elégedett magával a külsejével is de ha mondjuk én mondok valami ilyesmit magamról akkor egyből leolt. Sosem dicséri meg a külsőmet és nem látszik rajta, hogy vonzódna hozzám vagy akarna tőlem valamit.

Viszont többször voltunk már kettesbe beszélgettünk komoly dolgokról is és olyankor nagyon más, volt hogy megsimogatta az arcomat, a szemembe nézett és adott egy puszit... a homlokomra...

Nekem tetszik Ő nagyon bár én sem utalok rá, nem akarom hogy megtudja. A barátaim szerint odavan értem csak nem akarja ő sem a tudtomra adni mert szerinte el vagyok szállva magamtól. Ez egyébként nem így van, igaz hogy elégedett vagyok a külsőmmel de nem vagyok elszállva.

Most akkor mi legyen, mert ha tényleg tetszek neki akkor sem fogok én futni utána. Bár ebbe én nem vagyok biztos tényleg semmi jelét nem látni hogy vonzódna utánam inkább sokszor úgy kezel mint egy kis hülyegyereket akire vigyázni kell. Annyi volt hogy egyszer láttam hogy a fenekemet nézni, akkor el is vigyorodott de ennyi.

2017. jan. 16. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
58%
Meg fog dugni
2017. jan. 16. 20:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Én személy szerint sose mentem a tömeg után. Nem az alapján skatulyázok be egy embert, amit mondanak róla, hanem amit én tudok róla. Nyilván amit hallok róla meggyőződőm, hogy tényleg olyan-e, de előre nem írom le olyannak.
2017. jan. 16. 20:22
 3/5 anonim ***** válasza:
88%

Vajon mit akarnak az olyan emberek, akik mindenkit megaláznak, de egy lánnyal kedvesek? D-U-G-N-I! Aztán majd veled se lesz már olyan kedves.

De ha nem is hiszed el (márpedig ez az igazság), akkor legalább gondolj bele, hogy aki megaláz másokat, az nem valami jó ember. Te tényleg egy ilyen szemétládával akarnál összejönni?

2017. jan. 16. 20:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát én ignorálom az ilyen taplókat, de ha valakivel ok nélkül bunkok elég rendesen beszolok nekik, amire általában nem tudnak visszavágni. Felejtsd el, csak mint punci kellesz neki. Vagy tedd szét a lábad, de ne csodálkozz, ha aztán szrni fog rád.
2017. jan. 17. 08:58
 5/5 anonim válasza:
Hát nekem tetszene ha en lennek a kivetel akivel nem bunko...Viszont lehet h tenyleg AZT akarja csak.
2017. jan. 17. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!