Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ilyen embernek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ilyen embernek még fontos lehetek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Több mint másfél éve vagyok együtt a barátnőmmel, távkapcsolatban élünk. 18 évesek vagyunk, és havonta 1x szoktunk találkozni egy egész hétvégére. És holnap fogunk találkozni megint, ő se megy suliba és én sem. így valamikor délelőtt már tudunk találkozni. Mondtam neki, h jöjjön a 12-es busszal. Azt mondta, h nem jön, mert ő aludni szeretne 11-ig, és h csak, a fél 1-essel jön. És ezen nagyon összevesztünk, mert mondtam neki, h mégis csak a találkozásról van szó, és mi nem úgy vagyunk, mint mások, hogy mindennap együtt lehetünk, akármennyit. És még ő neki állt feljebb. Az a fél óra nagyon sokat jelentene nekem, mert én nagyon szeretnék már vele lenni. Egyszerűen nem tudom meggyőzni arról, hogy jöjjön fél órával hamarabb. Mindig behisztizik, és ő neki áll feljebb. Szerintetek fontos vagyok még neki? vagy szeret egyáltalán? Aludni tud akármikor. Találkozni, meg csak havonta 1x vagy ha olyan eset van, akkor 2 hó naponta 1x. Szerintem már nem is akar velem lenni, meg semmi. Nektek mi a véleményetek erről? Vagy én lennék a hibás mert egy ilyenen veszekedek?
2017. jan. 12. 17:03
 1/4 anonim válasza:
Nem.
2017. jan. 12. 17:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát, érdekes egy helyzet! Ahogy olvastam a kérdésed, először nekem is az fordult meg a fejemben, hogy itt valami van a háttérben, azért akar a későbbi busszal jönni. De nézzünk mindent pozitívan, lehet, hogy tényleg egy álomszuszék, vagy akár csak fáradt, és azért akar aludni. Igazából rajtad múlik, hogy mit hiszel... De majd úgy is kiderül egyszer minden...

17/f

2017. jan. 12. 17:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Az a fél óra nem oszt nem szoros semmit valójában, ez még nem azt jelenti, hogy nem vagy fontos neki.
2017. jan. 12. 17:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is a későbbi busszal mennék. Mivel nem ismerem a barátnődet, ezért nem tudom megmondani, hogy ő miért nem akar a korábbival menni, de azt meg tudom indokolni, hogy én miért nem akarnék ugyanebben a helyzetben. Azért, mert már elterveztem előre, hogy meddig alszom és mikor kell elkezdenem készülődni mg ilyesmi, és nekem az nagyon rossz érzés, ha fel kell borítanom a napirendemet bármi miatt. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem a barátomat, ha nem szeretném, akkor egyáltalán nem találkoznék vele, nem hogy egy egész hétvégét vele töltsek. Csak egyszerűen ha már valamit megszerveztem magamnak, akkor azt nem szeretem felborítani.

Még egyszer mondom, ez az én indokom lenne, ha engem vonna kérdőre a barátom egy ugyanilyen helyzetben. De az én barátom nem támad nekem egy nyamvadt fél óra miatt :) Pedig mi is távkapcsolatban vagyunk és kb. ugyanannyit látjuk egymást élőben, mint ti.

2017. jan. 12. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!