Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Debrecenben nyugis helyek,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Debrecenben nyugis helyek, ahol van pad?

Figyelt kérdés
Mielőtt másra gondolnátok, csak azért keresek ilyen helyet, hogy tudjunk közösen tanulni anélkül, hogy az itthoniakat ezzel zavarnánk, tehát nem baj, ha nem állt meg az idő az adott helyen.:D

2017. jan. 2. 15:46
 1/10 anonim ***** válasza:
23%
HUh pad?? HOl lehet pad te jó ég?? csak nem az utcán?? -_-
2017. jan. 2. 15:48
 2/10 A kérdező kommentje:
És nyugis hely ehhez?:) elvégre Debrecenben az utcák mindennek nevezhetőek, csak nyugalmasnak nem :D de köszönöm a flegma választ.:)
2017. jan. 2. 15:59
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
HUh valaki nem tudja kezelni, ha az idétlen kérdésére idétlen választ kap, monst konkrétan utca számot vársz?? Mivan ha a város másik végében laksz, mint amit mondok?? pontosan ennyi értelme volt a kérdésnek.
2017. jan. 2. 16:01
 4/10 A kérdező kommentje:

Fejezd már be, ennyire veszekedni szeretnél?:D

Ne az én kérdésem offold szét, én abszolút nyugodtan reagáltam.

Az biztos, hogy "a város másik felén lakok", mint amit mondanátok, mert én a város egyik szélén, a barátom meg a másik szélén, szóval édesmindegy, hogy milyen messze van, szeretjük a DKV-t.:D

Ha nem is utcát, de környéket keresek, gondoltam már a Nagyerdőre, de olyan rég voltam már arra, hogy nem tudom, mostanság mi a helyzet pl. a tónál.

Szóval valaki ötlet?:)

2017. jan. 2. 16:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Állomás váróterme, vagy a játszótér ami az állomás mellett van nem sokkal, vagy temető
2017. jan. 2. 16:11
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, #5, temető, erre még nem is gondoltam.:DDD ennyire morbidak talán még nem vagyunk.:) de a többit biztosan számításba veszem:D
2017. jan. 2. 16:14
 7/10 anonim ***** válasza:
De nem látod át, hogy ez milyen hülye kérdés, hát te élsz ott, kimész és szerintem max 10 perc alatt találnál padot, akár nyugis helyen is, pld parkban, de amúgy ha csak tanulni akartok egy kávézó sokkal jobb, mert ilyen hidegben ki az aki kint tanul egy padon?? Egy idióta, aki megakar fagyni.
2017. jan. 2. 16:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Talán a Nagyerdő vagy panelek között pl: Egyetemnél vannak padok, oda le tudtok ülni, nyugis a hangulat is.
2017. jan. 2. 21:32
 9/10 anonim ***** válasza:
A sulinak nincs könyvtára? Tanulásra az mindig bejött nekem. :)
2017. jan. 3. 10:01
 10/10 tatagami válasza:

Hali!

Egyetem. Bármelyik épületbe mész be le tudsz ülni, vannak padok. Én 12. osztály előtti nyáron jártam be matekot tanulni, csend van nem zavar senki. Mehetsz bármelyik épületbe, minél magasabb szinten vagy annál kevesebb ember járkál arra. Mi még tanultunk a plázában is az étkező résznél, csak olyan időpontban menjetek amikor alig vannak egyébként zajos nagyon.

2017. jan. 4. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!