Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom harap csókolózás...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom harap csókolózás közben. Hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés
A barátom csókolózás közben többször is erősen megharapja a számat. Elősször nem akartam neki szólni mert nem fájt annyira, de mar egy csók után is kisebesedik, piros es nagyon fáj. Azt gondoltam hogy észreveszi és abbahagyja de még mindíg nem tűnik fel neki.

2016. dec. 30. 23:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

De ő nem gondolja ha téged ez zavar akkor se ha látszik a helye. Ha a nyakadat harapná meg vagy szívná ki annak is látszana a helye de ez nem rossz szándékú meg nem odafigyelés. Sztem direkt harap vagy megszokásból és azt hiszi élvezed mert nem teszed szóvá ugyhogy szólj neko nyugodtan dumáld meg vele h neked ez nem esik jol ugyhogy ne harapjon.

Nekem is szokott harapni néha a barátom de finoman és pl én szeretem

17L

2016. dec. 31. 03:43
 12/18 anonim ***** válasza:

1. Lehet, h. a barátod valamiért azt hiszi, hogy ez jó Neked, is ezzel is 'kedveskedni, kényeztetni' akar.

Nos, homályosítsd fel, h. ez neked nem kellemes, ill. kérd meg, h. a jövőben ne csinálja - mindezt persze kedvesen (ha továbbra is vele szeretnél maradni. :)

2. Ha nem ért a szép szóból, jár neki a szájkosár és a veszettség elleni oltás...

2016. dec. 31. 05:46
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha valamit jól csinál, mondd meg, dicsérd. Ha valamit rosszul, mond meg, kérd, hogy próbálja máshogy. Nem érzi, mi jó neked. Nem kap visszajelzést, akkor azt feltételezi, jót csinál. És megszokja. Ha ezt hagyod vele is kiszúrsz, nem csak magaddal.

A szexnél is ez van. Ha tűröd, ami rossz neked, és nem szólsz, mi tetszik, nem fogják kitalálni mások, mi tetszik.

KOMMUNIKÁCIÓ!

2016. dec. 31. 09:48
 14/18 anonim ***** válasza:
En imádom ha óvatosan megharapjak az ajkam lehet o is azt akarja hogy élvezd csak nem érzi milyen erosen harapja.Mond el neki nyugodtan semmi gaz nincs benne;)
2016. dec. 31. 12:05
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2016. dec. 31. 13:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki ,hogy ezt légyszi ne. Nagy cucc tényleg:D
2016. dec. 31. 16:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem kell csókolózni vele!
2016. dec. 31. 22:15
 18/18 anonim ***** válasza:

Az engem is érdekelne, hogy hány évesek vagytok.

Nem is értem, hogy miért nem mondtad neki eddig, ha neked így nem jó. Tudod, "néma gyereknek az anyja se érti a szavát". Alapvető dolog a KOMMUNIKÁCIÓ!

Beszéld meg vele nyugodtan, nem fog kiakadni (maximum azt furcsállja majd, hogy eddig miért voltál ilyen kuka, ha neked nem jött be a dolog).

2016. dec. 31. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!