Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek h vissza szerezzem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek h vissza szerezzem?

Figyelt kérdés
A barátommal lassan 16 hónapja vagyunk együtt, nagyon szeretem őt ő az első kapcsolatom,de sajna gyakran voltam vele bunkó sokszor bemakacsoltam magam de ő mindig kedves volt velem. De már lassan 2 hónapja örlődöm és karácsonykor robbant a bomba, nála is és nálam is azóta minden megváltozott nem keres soha mindig bunkó velem már 2 napja nem beszéltünk. Most jöttem rá mennyire szeretem is őt de lehet h már késő. 7 hete nem is láttam őt mert párkapcsolatban vagyunk..Bocsánatot is kértem azért ahogy viselkedtem vele amikor behisztiztem, de semmi..lehet h már késő..nem szeretném elveszíteni..Mit tegyek? Kérlek segítsetek. Nem akarom elveszíteni..Köszönöm h elolvastátok és esetleg válaszoltatok rá.

2016. dec. 30. 11:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szia! ^^

Szerintem most ne zaklasd, várj egy pár napot, főleg ha még vizsgája is lesz. Azért gondolom hogy jobb várni, mert addigra talán kicsit elülnek az indulatok, tiszta fejjel ugye máshogy látni dolgokat, és hajlandóbb lesz meghallgatni, persze te pedig gyakorolj egy kis türelmet, tudom nem a legegyszerűbb dolog de nem lehetetlen. :) Sok sikert. ^^

2016. dec. 30. 11:55
 12/18 anonim ***** válasza:

Hagy békén, én ezt mondom.

Nekem eszem ágában se lenne foglalkozni veled, azt mondanám bunkózz mással.

Az ő jóhiszeműségét pedig kérlek na használd ki.

Távkapcsolat, amúgy is nehezen működik az ilyesmi.

2016. dec. 30. 11:56
 13/18 A kérdező kommentje:
rendben most kicsit hagyom igazad van..igen nagyon nehéz főleg h ilyen szituációba kerültem most..nagyon köszön..:) úgy teszek ahogy mondtad :)
2016. dec. 30. 12:01
 14/18 anonim ***** válasza:

De úgy értem, hogy TÉNYLEG hagyd, szerintem szakítsatok aztán kész.

Ehhez nem kell személyes találkozó.

Fogadd el, hogy ennek itt vége, nincs visszaút, mert nagy valószínűséggel a bomba is azért robbant, mert meggyújtottad a zsineget.

Innentől kezdve ezt nem érdemes szerintem visszacsinálni.

Maradjatok barátok, gondolj rá is kérlek.

2016. dec. 30. 12:06
 15/18 A kérdező kommentje:
de ő nem akar szakítani..
2016. dec. 30. 12:10
 16/18 A kérdező kommentje:
és én sem szeretnék vele szakítani
2016. dec. 30. 12:16
 17/18 anonim ***** válasza:
És ne is szakíts vele. Ha megtudjátok menteni a kapcsolatot Ne szakítsatok.
2016. dec. 30. 12:22
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm..Remélem sikerül megmenteni.
2016. dec. 30. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!