Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Kedves Lányok! Ti járnátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Lányok! Ti járnátok ilyen fiúval?

Figyelt kérdés

Külső tulajdonságok:

-179 cm magas

-62 kg

-barna szem

-sötétbarna haj

Belső tulajdonságok beleértve a főbb hibákat is:

-közvetlen, beszédes, órákon keresztül is el lehet vele dumálni komolyabb témákról

-vitatkozós, az álláspontja mellett teljes mértékben kiáll, és nem változtatja meg

-túl őszinte, rettenetesen szókimondó, még ha a másiknak bántó, akkor is kimondja neki a véleményét, szóval inkább a fájó igazságnak a híve, mint a kegyes hazugságnak

-érzékeny lelkű- szereti nagyon a romantikus drámákat- mélyen meg tudják őt érinteni

-mindig kimutatja az érzéseit, semmi esetre sem rejti a véka alá, bújós fajta, nagyon tud szeretni

-gyorsan dönt, ha valamit elhatároz, azt szeretné véghez vinni, viszont nem mindig sikerül neki megvalósítani az elképzeléseit

-erős a temperamentuma

-hangulatingadozásai szoktak lenni

Hibák:

-megesik, hogy lobbanékony

-van, hogy belevág a másik szavába

-előfordul, hogy nem mindig készíti el határidőre a feladatait

Noss, ez lennék én dióhéjban.

2016. dec. 25. 21:41
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

nekem bejönnél a leírottak alapján(persze ha helyes vagy)

csak egyedül az nem tetszik, h lobbanékony vagy(mert nálunk az egész család ilyen, kivéve én és nehezen tudom eleviselni:D) ja meg azt se szeretem ha belevág valaki a mások szavába, mert az úgy jön le sokszor, h nem érdekel mit mond a másik(de ezen szerintem lehet változtatni(pesze ha akarsz)

16/L

2016. dec. 26. 09:25
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

HUh az aztán igen, nem gondoltam volna ilyen szánalmas válaszokra, de ezek szerint valakinek már az is elég, hogy leír pár sort... EGy közmondást tudok ide tenni, hogy mindenki megértse miért ne ismerkedjen neten, pláne itt : Messziről jött ember azt mond, amit akar!

17f

2016. dec. 26. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!